luni, 9 mai 2011

Balaurul a fost decapitat...

Alexandru Andries - Balaurul verde


... dar ca orice balaur are mai multe capete. Iar terorismul continua în forme din ce în ce mai subtile si mai perverse. De ce ne miram, doar era de asteptat... Asa cum spune si cântecul si cum stiam si noi de la stiintele naturii, totul se transforma, atât Jana cât si hartuirea psihologica.

O veste naucitoare m-a lovit în moalele capului si mi-a stricat weekend-ul. “Pletosul” a fost lovit! Dar robustetea lui fizica si dragostea cu care este înconjurat l-au ajutat sa supravietuiasca!
In semn de protest si solidaritate, leusteanul meu a hotarât sa se retraga nu numai din concurs dar si din viata lui trecatoare.

Drept pentru care / a dat în floare / si vrea sa plece / putin la rece...cu varianta “nu vrea la soare / vrea la racoare”.

Ne-a rugat sa-l asistam si sa-l congelam, acum, cât înca mai este în putere, fraged si parfumat, în speranta unei vieti mai bune anul viitor. In scurt timp vom apela deci la criogenie. Iata-l în ultimele sale zile, înca viguros si încrezator.

22 de comentarii:

  1. Aceasta este apoteoza leusteanului ca sa zic asa. Sau o fi metamorfoza? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e Cristi, când ajungi la apoteoza te metamorfozezi, ca sa zic asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. ohhh...cat de cruda poata fi viata :))

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place ca are demnitate ...va renaste cand ii va fi vremea fara sa se planga de trecut ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Pandhora
    Cu atât sunt mai marete unele suflete!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Alm
    Când va renaste el poate si leusteanul Corei va fi rasarit cu drepturi depline! Trebuie cât mai multa unitate, izolati sunt prazi usoare.
    Leusteni din toate tarile, uniti-va!

    RăspundețiȘtergere
  7. Teroristule!
    Ai ucis leusteanu'!
    Stiam eu ca esti 'de catre padure':D

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu sa-l odihneasca in congelator!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Sophie
    Adica salbatic? Daca vrei sa stii eu nici n-am iesit din casa vikendul asta, d-apai sa mai fac un dus - întors la Venetia! Ai dovezi?
    Asta-i buna, nu ma acuza proprietareasa si sari tu cu genocidu'!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Minoki
    In congelator îsi pierde toata semetia, dar îi creste valoarea de piata. O creanga de leustean facuta cadou când mergi undeva înseamna aur!

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut Dan !
    Apoteoză ? nu cred că el nu-i vinovat , poate metamorfoză da , oricum în bine nu-i schimbarea , poate la anul doar când va renaşte.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu tot ma amuz cum ai reusit sa faci tu un adevarat erou din leuseteanul tau. L-am privit cu atentie cum creste, l-am "gradinarit" cu mintea, am stat cu sufletul la gura cat a fost in concurs, mi-am dorit mai mult ca orice sa castige. Iaca a venit momentul sa ma trezesc ca imi dau lacrimile la gandul ca il tai. Da pi buni!
    Pai, mama lui de leustean, nu-i decat o tufa!
    Asta ca sa nu ma apuce amocul si sa imi tremure buza toata ziua cu gandul la mana criminala a Nanei care il va bucăţi si congelări.
    Sa vezi ce boschet frumos, matur si "aranjat" o sa se faca din nou pana la toamna:)

    RăspundețiȘtergere
  13. O apoteoza frumoasa c-o metamorfoza trista care te duce cu gandul la: ce e, dom'le, viata?
    Un scurt drum intre samanta si congelator, o bataie de frunza, o inflorescenta grabita, o aventura efemera cu aripile unui bondar grabit si-apoi, mâna crudă şi păroasă a destinului te aruncă într-o lume îngheţată...Eh!

    Nu se cheama ca ai iesit din concurs, draga leusteanule, ci ca ai încheiat concursul, contribuind prin mărimea ta la ridicarea standardelor internaţionale. Cu speranţa că perfomanţele tale nu se datoarează unor practici oculte, te felicit şi îţi urez odihnă uşoară!
    Dane, mulţumim de solidaritate:))

    RăspundețiȘtergere
  14. @Sorin
    E ca la barbati Sorine, sigur tu înca n-ai aflat "complimentele" de rigoare, dar când auzi ca un tip e "în floarea vârstei" sau "vesnic tânar", înseamna ca-i aproape gata!!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Dana
    Dar toti eroii care au fost si este în prezent sunt eroi prin faptele lor!!
    Este dorinta lui Dana, e ca un japonez onorabil care-si face seppuku si vrea sa fie ajutat. Eutanasia nu-i legala în Franta, stii doar!
    O sa creasca iar la anul, dar s-ar putea si sa se reîncarneze în ceva "animal", aici întelegând si omul, oama ...

    RăspundețiȘtergere
  16. @Ina
    Pacat ca ne dam seama de asta abia la sfârsit!!
    Dar dânsul ori crede în viata de dupa, ori s-a ticnit sau fundamentalizat dupa ultimele evenimente. Mai nou a gasit alta rima, pe care o cânta toata ziua afara: "lerui, ler / vreau în frigider".

    RăspundețiȘtergere
  17. @Sophie
    Da, mai are putin si devine martir, frigiderul va fi loc de pelerinaj!

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi-a plăcut personalizarea leuşteanului tău ,ca de obicei un scenaiu maret.Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  19. @Iulisa
    Face parte din familie, cu timpul te atasezi de el.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua. Vroiam sa va spun ca am dat peste blogul dumneavoastra din intamplare si este unul chiar foarte reusit. Felicitari si succes in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Bine-ai venit, Tu si cu Tine! Sa stii ca îmi place când cineva vorbeste frumos despre ce fac eu aici. Dar când vine de la un tânar - tânar bucuria e si mai mare.

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!