vineri, 17 iunie 2011

Daca ai 62 de ani si mai ai chef de FMI...

... poti sa stai linistit si sa astepti ca ti le trimit prietenii la hotel. Asa poti vedea ce si câti prieteni adevarati ai!! Oricum, din clinciul asta cu afacerea DSK partidul d-sale a iesit destul de sifonat. Mai ales ca unele doamne si domnisoare au început sa-si aduca aminte istorii vechi de ani multi: una a fost vio(len)tata acum vreo cinci ani dar n-a depus plângere (am vazut-o povestind “aventura” atunci, la o masa, si pot spune chiar ca râdea!), alta curtata, alta agatata, alta sedusa, iar dintre ziaristele care i-au luat interviuri una n-a scapat, îsi amintesc ele tot acum. Aparent pe DSK îl doare-n basca. Sta într-o celula de 600 de metri patrati care-l costa 15 000 pe zi, pledeaza “nevinovat” si este aparat de doi avocati care costa 1000 pe ora, dar atentie!, vrea sa demonstreze ca n-a fost vorba de constrângere, nu ca n-ar fi fost nimic! Daca procesul dureaza un an, distractia o sa-l coste vreo 5 milioane.

In plus zilele trecute un fost ministru a spus despre alt fost ministru (din tabere diferite evident) ca a avut unele excese pedofile în Maroc. Asta dupa ce acum vreun an un alt ministru (actual) a marturisit ca face turism sexual în Thailanda. Toti din acelasi partid cu DSK. Si ca tabela de marcaj sa fie mai echilibrata unele doamne si-au adus aminte ca au fost agresate, cum altfel decât tot sexual, de un alt actual ministru care a fost nevoit astfel sa-si dea demisia. Acesta din urma a ajuns pâna acolo încât îi facea unei secretare masaje în talpi în cabinetul lui pe vremea când era primar! Biata femeie si-a dat seama abia acum, dupa patru ani, pe lânga ce-a trecut când statea tolanita în fotoliu cu picioarele pe biroul sefului! In curând toate c**vele din Bois de Boulogne o sa faca reclamatie ca au fost violate la un moment dat. Trebuia sa înceapa si ele cumva...

Dar Franta cum a iesit, bine sau rau? Habar n-am! Pe de o parte e cam periculos sa ai barbati asa de temperamentali mai ales prin alte tari unde oamenii sunt onorabili si familisti convinsi. Din punctul asta de vedere a iesit cam sifonata. Dar în acelasi timp nu-i de colo sa ai asa masculi vioi, adevarati si fara vârsta, în plus francezi din mosi-stramosi ca Strauss-Kahn sau Sarkozy...

Mi-a placut zilele trecute o emisiune seara târziu, “Mots croisés” se cheama, unde un filozof timid si angoasat de reflectoare a pus si el o întrebare: “Care presedinte american a fost mai bun, Kennedy, un erotoman furios, sau Bush, un monogam trist?”. Va vine sa zâmbiti, nu? Eu m-am prapadit de râs! Imi aduc aminte ca mai demult pusesem si eu cam aceeasi întrebare într-un orizont chiar mai larg: îi puneam la un loc pe Kennedy, Clinton si Reagan, iar dincolo pe Bush, Carter si Ford.

PS Pentru detalii, cititi aici.

22 de comentarii:

  1. Acu io zic ca pe DSK il cam doare la basca, da noroc ca si-o tine acasa in sifonier.
    Cat priveste aventura dumisale mi se pare evident ca nu-i coapta pe marginea cazii de baie in slapi, ci in birou cu aer conditionat si scaune capitonate… Prea s-au ridicat toate la un fileu gata intins!
    Revenind la virilitatea franceza cu radacini adanci in icisicolo, io zic ca sunt francezii bravi si tepeni ca stejarii da tot italienii sunt piua-ntai… Pai Papa Berlu la cei 74 de anisori ii bate bine la fund pe alde Strauss-Kahn sau Sarko...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad ca tot te chinui sa spui lucrurilor pe nume, termenul corect este 'inviorata'. Iar aia de radea, suferise un bland viol...si-apoi daca i-a placut si ei la urma...acu' altii ce treaba au?
    Ma-ntreb cum fac aia selectia la secretare, ce proba de aptitudini au...de le obosesc asa de rau picioarele?
    Si mai constat urmatoarele, cu cat inaintezi in varsta, cu atat mai pervers devii. Daca-ti da mana, aia e, pui si in practica.
    Sa mor io daca am crezut altfel decat ca si politicienii fac sex...Sigur, daca au cu ce! Ca ai vazut ...unii au recurs la trabucul multifunctional. Ceea ce e mai bine decat cu pixul sau stiloul.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1000/ora la avocat nici nu e mult pt DSK. Curent rata pt muritorii de rind este 500/ora si te taxeaza chiar cind conduc si-ti vorbesc suav prin mobil.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum catva timp as fi pariat ca nu isi da demisia de la FMI ca sa candideze la presedentie, insa nici prin gand nu imi trecea ca va fi inlaturat intr-un mod asa "grossier"; eu sufar mult pt. PS, nu de alta dar din asta iese sifonata si Mme Martine si da militaria jos din pod la Lille.
    Cat despre Luc Ferry, tocmai voiam sa transform "La révolution de l'amour" in cartea mea de capatai...Acum sunt iar in cautare de repere ;) Bine v-am regasit ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si totusi, ce note i-au dat doamnele lu' DSK? Sa stim si noi cat de pretentioasa e jumatatea feminina a Frantei. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Mosu
    Pai Silvica este italian get-beget care cred ca prefera sa bata la fund altceva decât pe astia doi. Ca orice om normal dealtfel.
    Cât despre cei doi francezi "originali", ei sunt francezi ca si mine, cu acte în regula, ca daca-i iei la cautat la neamuri, îi gasesti prin alte continente.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Costel
    Pentru DSK este enorm. El câstiga la FMI într-o luna cât trebuie sa plateasca pe zi acum (chirie, avocati, paznici, bratara electronica etc.). Noroc de Madame Sinclair, Doamna lui (a treia!!), care plateste tot, având o avere de câteva zeci de milioane pe cale sa sporeasca...

    RăspundețiȘtergere
  8. @Cleo
    Nu stiu ezact ce suferise aia care râdea, dar ma-sa ei (primaritza sau ceva mare socialista) spune acuma ca a sfatuit-o pe fi-sa atunci sa depuna râdere, nu plângere, pentru ca nu fusese "penetrare" (parca stia ea...), asa ca s-o lase mai moale. Intre timp s-a "înviorat", vorba ta!
    Politicienii e si ei uameni, asa ca, de ce nu? Cât despre înaintatul în vârsta si perversitate nu ma pot iesprima fiind înca neexperimentat. Adica daca-ti vine camerista în, normal, camera, vrea sa-si îndeplineasca misiunea care i-a fost data si tu ai cu ce, înseamna ca esti pervers?

    RăspundețiȘtergere
  9. @Lorenee
    Eu eram aproape sigur ca va intra în cursa excat când ar fi trebuit. Baietii s-au folosit de o slabiciune a luii (certa, aici nu sunt dubii!!) si l-au "lucrat". Pe plan intern pentru alegeri, "finanta" mondiala, evreii sau toti împreuna, poate o sa aflam si noi vreodata.
    Luc Ferry cred ca este un om onest dar usor aerian care a fost folosit ca "pick-hammer" împotriva stângii si acuma are de tras. E penibil, toata lumea stie ca daca esti detasat undeva, esti platit de foatul angajator pe perioada detasarii.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Dr. Stoica
    Certamente în Franta nu s-ar fi întâmplat asa ceva. Acolo la ei se pare ca daca vine liftul si înauntru este o tipa singura, mai bine astepti sa vina urmatorul ca nu stii ce se poate întâmpla, singur, tu cu ea, ma-ntelegi?
    Si tot certamente, în Franta o fata emigrata din Guineea n-ar fi angajata la Sofitel din prima si n-ar intra de capul ei în apartamentul Directorului FMI când asta era acasa. Problema ei este ca se pare ca e frumushica rau!
    Si la fel de sigur este ca toate tipele care fac scandal acuma, atunci, acum trei sau patru ani, n-au zis nimic. Asta înseamna ca a avut nota de trecere!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai oameni buni, se indoieste cineva ca DSK avea o slabicune uriasa pentru femei? Nu cred. Se indoieste cineva ca acest lucru nu il facea vulnerabil? Nu cred.
    Se indoieste cineva ca a fost pus sef peste FMI tocmai pentru ca avea vulnerabilitati si era usor de controlat? Nu cred.
    Acum, am dreptul sa ma interb daca nu cumva FMI a acordat finantari unor tari care si-au trimis femei sa negocieze si care s-au sacrificat pentru patrie? Normal ca nu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dominique Strauss-Kahn provine dintr-o familie de evrei francezi,tinerețea și-a petrecut-o în Maroc și Monaco....
    Habar nu am dacă DSK chiar a babardit-o pe camerista aia. Sunt mai degrabă tentat să cred că nu s-au înţeles la preţ...

    RăspundețiȘtergere
  13. @Costin
    O mai are înca, nicio grija! Dealtfel am si spus ce vor sa dovedeasca avocatii: ca n-a fost constrângere, nu ca n-a fost nimic. Mai departe, "usor de controlat" si "femei negociatoare", asta nu stiu. Dar am dreptul sa spun ca a fost lucrat cunoscându-i-se slabiciunea? Da, de ce nu?

    RăspundețiȘtergere
  14. @Florentin
    Si eu cred ca nu s-au înteles la pret. Cu finanta mondiala...

    RăspundețiȘtergere
  15. Daka ıi oferea un pret global nu mai tzipa fufa:))

    RăspundețiȘtergere
  16. @Artistic Communism
    Regia a fost ca tipa sa tzipe dupa consumarea gestului.

    RăspundețiȘtergere
  17. in lumea lor "slabiciunile" vor fi mereu moneda de schimb...

    RăspundețiȘtergere
  18. @Pandhora
    ... si arma de santaj.

    RăspundețiȘtergere
  19. nothing new Fr?? same old, same old... DSK story ? when a man can't keeps his pants on...boomm baaataaboom... a story , see Antony W...what a disgrace idiod...
    fara frumoasa, !

    RăspundețiȘtergere
  20. Si uite cum cea mai veche meserie din lume triumfa... cinic de capitalist, nu? ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. @Windy
    No news, good news!
    Asta e o poveste veche într-adevar, cu baietii pe catre-i strâng chilotii.
    E rusinica pentru cei care profita de asta.

    RăspundețiȘtergere
  22. @Teo
    Nu e loc de rspunsuri rafinate. Cinic si capitalist, DA! Ministrul actual a fost arestat (o noapte deocamdata!) pentru ca facea masaje în talpi secretarelor care stateau cu cracii pe biroul lui! La moarte,... cu el!!!

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!