joi, 13 octombrie 2011

Intr-adevar o descoperire care poate schimba viata multora

Am primit azi dimineata dovada:

10 comentarii:

  1. o da...pentru foarte multi e nevoie de un training :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, de când aşteptam această descoperire! Minunată!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Pandhora
    Sunt mândru sa spun ca înca nu pot sa citesc e-books, adica pot dar nu-mi place. Una singura am citit-o pe net, "De ce iubim femeile?", dar la urmatoarea calatorie în România mi-am si cumparat-o si aproape am mai citit-o o data, asa de mult sunt de acord cu Mircea Cartarescu asupra subiectului.
    In acelasi timp recunosc fara rusine ca nu mai pot sa scriu decât la calculator. Chiar fizic, "rup stiloul" pâna scriu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Vara-Toamna
    Stai ca vin si altele! Urmeaza sa se nasca Johannes Gensfleisch zur Laden zum Gutenberg, zis Gutenberg, sa se inventeze tiparul, pe urma scrisul pe papirusuri si poate urmasii nostri sa prinda si hieroglifele...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cam obositor ebook-ul. Imi ajunge laptopul. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cristi
    Eu m-am gândit doar la fisierul care poate fi citit pe un calculator, nu la dispozitiv. Nu stiu echivalentul în engleza, aici îi spune "livre électronique" sau "livrel" sau "e-book", care nu trebuie confundat cu "liseuse", un aparat cu care se citesc texte fara a avea nevoie de un calculator. Imi pare rau, unele cuvinte mi-au intrat în vocabular dupa ce-am venit aici, deci le-am învatat în franceza.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Gânguritu
    Inventivitatea omului n-are limite...

    RăspundețiȘtergere
  8. Splendid filmuleț. În aceeași notă ironică se poate face reclamă la mersul pe jos, la troc și la multe altele. Problema cea mare aici este că nu se prea mai citesc cărți - de nici un fel.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Cronin
    ... dar se scrie mult, pe blog.
    Fara gluma, nu pricep cât de repede poate fi scrisa o carte sau ce iese daca e scrisa repede, dar, ancorat fiind aici în realitatea uneori comica a alegerilor primare socialiste, vad ca deja au aparut carti despre dezbaterile în direct, sondaje, finalisti etc. Au trecut doar vreo doua saptamâni...
    DSK este deja un subiect rasuflat!

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!