Cel mai tare este totusi Gilmour si pe urma ruladele. Noi tot facem repetitii. Ieri am mâncat o salata de varza murata luata de la un magazin românesc din Paris. Nu e chiar, dar merge.
Doamne sfinte ! Văd eu bine ?! Icre negre și icre de Manciuria ori aiurez ? M-ai ucis ! Da'să te uiți mâine la mine pe blog, că am și eu niște aranjamente de astea...
WOW! Ascultând melodia, am încercat să descifrez ce fel de bunătăţuri expune platoul. Şi chiar cred că am să "fur" ideea de prezentare pentru rulade... lol! :)) Sărbători fericite alături de toţi cei dragi!
@Zina Nu, negre nu sunt, de astea manânci mai degraba în România, prin Delta. Cred ca era o rulada cu ciuperci. Pentru retete noi si deosebite, sunt mereu în asteptare!
frumoasa combinatie! este ultima postare Miercurea fara cuvinte - înainte de Craciun... Iti doresc sarbatori fericite, multa sanatate, bucate bune pe masa si multi colindatori la ferestre! Happy WW! :)
@Carmen Saru' mâna Carmen! Drum bun, fiti atenti pe valea Muresului ca circula TIR-urile ca nebunele, sanatate si gata cu necazurile anul viitor. Salutari la toti ai tai!
@Cora E pacat sa-ti consumi talentul cu pulpe de rata din conserva. Incearca niste ciuperci. Si daca tot te pui pe umplut, dupa sarmale poti face un clapon cu "farsa" de castane... Spor la treaba!
Pulpele nu sunt "din conserva". Ma gandeam la un amestec cu rata, ficat(eventual) si multe, multe legume, incluzand ciupercile, care merg bine cu carnea de rata/pui. Sarmale nu vor fi, ca nu fac, ci curcan umplut(nu stiu cu ce, ca nu-l umplu eu). Maine fac o ciorba de fasole. :)
Salute, Noel , Noel :) de la diaspora de aici ; (inca mai rad )
http://alexandrupetria.wordpress.com/2011/12/23/n-am-stiut-eu-cum-se-zice-in-engleza-la-borindau/ Sarbatori frumoase, Craciun fericit ! si o cupa de pinkmartini la bunatatile tale :):) http://pinkmartini.com/home/ http://pinkmartini.com/audio/index.html all the best Fr ! j,
@Windy Dupa nebunii astia n-am avea voie sa mâncam decât pietre! Si nici macar, ca stricam peisajul! Hai ca ma duc sa bag bradul în casa si sa ma ocup de el. Craciun fericit East Coast!
fain le-ai mai combinat...ce pot sa spun? :)
RăspundețiȘtergereCel mai tare este totusi Gilmour si pe urma ruladele.
RăspundețiȘtergereNoi tot facem repetitii. Ieri am mâncat o salata de varza murata luata de la un magazin românesc din Paris. Nu e chiar, dar merge.
o sa-ti iasca cu siguranta :). eu iti doresc..
RăspundețiȘtergereMâncare bună, muzică faină, poate veni revelionul.
RăspundețiȘtergereCu așa asperct e imposibil să nu fie și gustos !
RăspundețiȘtergereMuzica e plăcută !
La ora asta mi-e foame tare așa că poate eu aleg potolul înaintea culturii :D !
unii inca nu au inceput pregatirile. :)
RăspundețiȘtergereWOW! Gata platoul cu porcarii?
RăspundețiȘtergereMmmmm... Îţi vine să le mănânci cu ochii, nu alta!
RăspundețiȘtergere:))
Cât despre culorile alese, ce pot să spun decât...
http://www.youtube.com/watch?v=LPn0KFlbqX8&ob=av3n
:)
Doamne sfinte ! Văd eu bine ?! Icre negre și icre de Manciuria ori aiurez ? M-ai ucis !
RăspundețiȘtergereDa'să te uiți mâine la mine pe blog, că am și eu niște aranjamente de astea...
deci mic dejun nu am servit azi. Ce cultura, stomacul e inaintea tuturor.
RăspundețiȘtergereCat despre decorat, m-ai cucerit.
Sarbatori fericite!
RăspundețiȘtergereverde, iarna, este culoarea bradului si veseliei
RăspundețiȘtergereAm ajuns,am luat farfuria si....amm plecat(repede sa nu ma prinda nimeni),hìmmmmm,mamã ce bun e.....Zile frumoase de sarbatori.:))
RăspundețiȘtergereWOW! Ascultând melodia, am încercat să descifrez ce fel de bunătăţuri expune platoul. Şi chiar cred că am să "fur" ideea de prezentare pentru rulade... lol! :))
RăspundețiȘtergereSărbători fericite alături de toţi cei dragi!
delicios platou :)
RăspundețiȘtergereNe primesti si pe noi la masa? Sarbatori fericite!!!
RăspundețiȘtergere@Geanina
RăspundețiȘtergereTre' sa iasa, ca doar nu le-am facut eu. Cine le-a facut le mai face-o data!
@Abbilbal
RăspundețiȘtergereDeocamdata Craciunul, asta e aproape rezolvat! La Ravelion o sa am probleme mari, e multa lume!
@Tudor
RăspundețiȘtergerePink Floyd e mereu placut, pentru mine cel putin! De mâncarea buna nu mai vorbesc!
@Costin
RăspundețiȘtergereAi primit deja scrisoarea de la Carrefour?
@Minoki
RăspundețiȘtergereAm cumparat si porcarii de pe-aici, dar nu-s ca acasa...
@Blue
RăspundețiȘtergereSunt de la un Craciun mai vechi. Dar o sa fie la fel, daca nu mai ceva!
@Zina
RăspundețiȘtergereNu, negre nu sunt, de astea manânci mai degraba în România, prin Delta. Cred ca era o rulada cu ciuperci. Pentru retete noi si deosebite, sunt mereu în asteptare!
@Arakelian
RăspundețiȘtergereE cam greu pentru un mic dejun. Saptamâna asta mai o varza, mai o fasolica... Cu afumatura, evident!
@Liviu R
RăspundețiȘtergereMultumesc, la fel! Craciun fericit!
@Cypy
RăspundețiȘtergereSi rosul? Nu mai mâncam icre de somon?
@Solidaster
RăspundețiȘtergereBine macar ca stiu. O cautam ca nebunu' de dimineata prin toata casa! Pofta buna si sanatate, curaj si ani multi!!
@Max Peter
RăspundețiȘtergereRulada cu ciuperci si alta rulada cu ceva pescarie si niste icre de Manciuria ratacite deasupra. Restul este salata, nu mare lucru...
@Mircea
RăspundețiȘtergereDa' poftiti pe la noi! Sa-l manânci cu gura, nu cu ochii!
@handmade.in.covasna
RăspundețiȘtergereCraciun fericit! Va astept de Revelion cu o sticla de palinca "handmade in Covasna".
Ce bine e aici la tine ! Muzică bună, mâncare faină.Nu mai plec !
RăspundețiȘtergereVa doresc o zi din cele mai placute !
Te salut,Dan!
RăspundețiȘtergerePlatoul e ispititor,de muzica nici nu mai am cuvinte!
frumoasa combinatie!
RăspundețiȘtergereeste ultima postare Miercurea fara cuvinte - înainte de Craciun... Iti doresc sarbatori fericite, multa sanatate, bucate bune pe masa si multi colindatori la ferestre! Happy WW! :)
@Iulisa
RăspundețiȘtergereAstea-s doar încercari si resturi din alti ani! Sa vedem anul asta cum ne descurcam. Facem poze ca sa fie dovezi! Spor la treaba deocamdata!
@Sorin
RăspundețiȘtergereNu degeaba îmi place Pink Floyd. Despre orice as vrea sa scriu, se gaseste o melodie de-a lor ca sa se potriveasca.
@Carmen
RăspundețiȘtergereSaru' mâna Carmen! Drum bun, fiti atenti pe valea Muresului ca circula TIR-urile ca nebunele, sanatate si gata cu necazurile anul viitor. Salutari la toti ai tai!
uite-asa mi-a venit mie ideea sa prepar fie rulada, fie franzela umpluta cu ceva... probabil cu "Canard confit" sau sa vad.
RăspundețiȘtergereMerci, domnul Dan! :)
Foarte aspectuos platou! Sunt sigura ca va fi apreciat de musafiri :) Craciun Fericit, Dan!
RăspundețiȘtergere@Cora
RăspundețiȘtergereE pacat sa-ti consumi talentul cu pulpe de rata din conserva. Incearca niste ciuperci. Si daca tot te pui pe umplut, dupa sarmale poti face un clapon cu "farsa" de castane... Spor la treaba!
@Neuroanchiloza
RăspundețiȘtergerePentru Craciun deja am facut meniul. Poate de Revelion.
sarbatori Fericite si voua!
Eu nu mă mai joc cu tine, că mereu îmi faci în sâc!
RăspundețiȘtergere:)
(am glumit)
@Blue
RăspundețiȘtergereMie nu-mi place de fapt claponul cu castane, dar ma gândesc doar la pielita aia crocanta cu mirodenii care face "crantz" între dinti. Atât...
yammy partea a 2a :)
RăspundețiȘtergere@Sophie
RăspundețiȘtergere"Cine nu papa partea întâia n-o papa nici pe-a doua"..., vorba bancului.
În câte minute s-a epuizat?
RăspundețiȘtergere@catalin
RăspundețiȘtergereRapid, eu n-am mai apucat "oficial", norocul meu ca mâncasem niste "capete" si resturi când le-am taiat...
Pulpele nu sunt "din conserva". Ma gandeam la un amestec cu rata, ficat(eventual) si multe, multe legume, incluzand ciupercile, care merg bine cu carnea de rata/pui.
RăspundețiȘtergereSarmale nu vor fi, ca nu fac, ci curcan umplut(nu stiu cu ce, ca nu-l umplu eu). Maine fac o ciorba de fasole. :)
Vezi?! Exact ce spuneam!!
RăspundețiȘtergere:))))))))
Salute, Noel , Noel :) de la diaspora de aici ; (inca mai rad )
RăspundețiȘtergerehttp://alexandrupetria.wordpress.com/2011/12/23/n-am-stiut-eu-cum-se-zice-in-engleza-la-borindau/
Sarbatori frumoase, Craciun fericit !
si o cupa de pinkmartini la bunatatile tale :):)
http://pinkmartini.com/home/
http://pinkmartini.com/audio/index.html
all the best Fr !
j,
@Cora
RăspundețiȘtergereCam laborioasa reteta daca le faci tu. Fasolea neaparat cu afumatura si mult cimbru!
@Blue
RăspundețiȘtergereDar e otrava curata, colesterolul...
@Windy
RăspundețiȘtergereDupa nebunii astia n-am avea voie sa mâncam decât pietre! Si nici macar, ca stricam peisajul! Hai ca ma duc sa bag bradul în casa si sa ma ocup de el.
Craciun fericit East Coast!
Te salut, Dan! Un Craciun de poveste sa iti fie. De preferinta magic si alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergere@Tudor
RăspundețiȘtergereLa Multi Ani Tudor, multumesc, la fel si tie.
Tuturor celor apropiati aceleasi urari!