marți, 20 decembrie 2011

Miercurea fara cuvinte (31) - Green Is The Colour...



... si rosu, culorile de Craciun. Sper sa iasa asa:


Detalii gasiti la Carmen. Pregatiri spornice tuturor!

54 de comentarii:

  1. fain le-ai mai combinat...ce pot sa spun? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai tare este totusi Gilmour si pe urma ruladele.
    Noi tot facem repetitii. Ieri am mâncat o salata de varza murata luata de la un magazin românesc din Paris. Nu e chiar, dar merge.

    RăspundețiȘtergere
  3. o sa-ti iasca cu siguranta :). eu iti doresc..

    RăspundețiȘtergere
  4. Mâncare bună, muzică faină, poate veni revelionul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu așa asperct e imposibil să nu fie și gustos !
    Muzica e plăcută !
    La ora asta mi-e foame tare așa că poate eu aleg potolul înaintea culturii :D !

    RăspundețiȘtergere
  6. unii inca nu au inceput pregatirile. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmmmm... Îţi vine să le mănânci cu ochii, nu alta!
    :))
    Cât despre culorile alese, ce pot să spun decât...

    http://www.youtube.com/watch?v=LPn0KFlbqX8&ob=av3n

    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne sfinte ! Văd eu bine ?! Icre negre și icre de Manciuria ori aiurez ? M-ai ucis !
    Da'să te uiți mâine la mine pe blog, că am și eu niște aranjamente de astea...

    RăspundețiȘtergere
  9. deci mic dejun nu am servit azi. Ce cultura, stomacul e inaintea tuturor.
    Cat despre decorat, m-ai cucerit.

    RăspundețiȘtergere
  10. verde, iarna, este culoarea bradului si veseliei

    RăspundețiȘtergere
  11. Am ajuns,am luat farfuria si....amm plecat(repede sa nu ma prinda nimeni),hìmmmmm,mamã ce bun e.....Zile frumoase de sarbatori.:))

    RăspundețiȘtergere
  12. WOW! Ascultând melodia, am încercat să descifrez ce fel de bunătăţuri expune platoul. Şi chiar cred că am să "fur" ideea de prezentare pentru rulade... lol! :))
    Sărbători fericite alături de toţi cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ne primesti si pe noi la masa? Sarbatori fericite!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Geanina
    Tre' sa iasa, ca doar nu le-am facut eu. Cine le-a facut le mai face-o data!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Abbilbal
    Deocamdata Craciunul, asta e aproape rezolvat! La Ravelion o sa am probleme mari, e multa lume!

    RăspundețiȘtergere
  16. @Tudor
    Pink Floyd e mereu placut, pentru mine cel putin! De mâncarea buna nu mai vorbesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. @Costin
    Ai primit deja scrisoarea de la Carrefour?

    RăspundețiȘtergere
  18. @Minoki
    Am cumparat si porcarii de pe-aici, dar nu-s ca acasa...

    RăspundețiȘtergere
  19. @Blue
    Sunt de la un Craciun mai vechi. Dar o sa fie la fel, daca nu mai ceva!

    RăspundețiȘtergere
  20. @Zina
    Nu, negre nu sunt, de astea manânci mai degraba în România, prin Delta. Cred ca era o rulada cu ciuperci. Pentru retete noi si deosebite, sunt mereu în asteptare!

    RăspundețiȘtergere
  21. @Arakelian
    E cam greu pentru un mic dejun. Saptamâna asta mai o varza, mai o fasolica... Cu afumatura, evident!

    RăspundețiȘtergere
  22. @Liviu R
    Multumesc, la fel! Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  23. @Cypy
    Si rosul? Nu mai mâncam icre de somon?

    RăspundețiȘtergere
  24. @Solidaster
    Bine macar ca stiu. O cautam ca nebunu' de dimineata prin toata casa! Pofta buna si sanatate, curaj si ani multi!!

    RăspundețiȘtergere
  25. @Max Peter
    Rulada cu ciuperci si alta rulada cu ceva pescarie si niste icre de Manciuria ratacite deasupra. Restul este salata, nu mare lucru...

    RăspundețiȘtergere
  26. @Mircea
    Da' poftiti pe la noi! Sa-l manânci cu gura, nu cu ochii!

    RăspundețiȘtergere
  27. @handmade.in.covasna
    Craciun fericit! Va astept de Revelion cu o sticla de palinca "handmade in Covasna".

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce bine e aici la tine ! Muzică bună, mâncare faină.Nu mai plec !
    Va doresc o zi din cele mai placute !

    RăspundețiȘtergere
  29. Te salut,Dan!
    Platoul e ispititor,de muzica nici nu mai am cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
  30. frumoasa combinatie!
    este ultima postare Miercurea fara cuvinte - înainte de Craciun... Iti doresc sarbatori fericite, multa sanatate, bucate bune pe masa si multi colindatori la ferestre! Happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
  31. @Iulisa
    Astea-s doar încercari si resturi din alti ani! Sa vedem anul asta cum ne descurcam. Facem poze ca sa fie dovezi! Spor la treaba deocamdata!

    RăspundețiȘtergere
  32. @Sorin
    Nu degeaba îmi place Pink Floyd. Despre orice as vrea sa scriu, se gaseste o melodie de-a lor ca sa se potriveasca.

    RăspundețiȘtergere
  33. @Carmen
    Saru' mâna Carmen! Drum bun, fiti atenti pe valea Muresului ca circula TIR-urile ca nebunele, sanatate si gata cu necazurile anul viitor. Salutari la toti ai tai!

    RăspundețiȘtergere
  34. uite-asa mi-a venit mie ideea sa prepar fie rulada, fie franzela umpluta cu ceva... probabil cu "Canard confit" sau sa vad.
    Merci, domnul Dan! :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Foarte aspectuos platou! Sunt sigura ca va fi apreciat de musafiri :) Craciun Fericit, Dan!

    RăspundețiȘtergere
  36. @Cora
    E pacat sa-ti consumi talentul cu pulpe de rata din conserva. Incearca niste ciuperci. Si daca tot te pui pe umplut, dupa sarmale poti face un clapon cu "farsa" de castane... Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  37. @Neuroanchiloza
    Pentru Craciun deja am facut meniul. Poate de Revelion.
    sarbatori Fericite si voua!

    RăspundețiȘtergere
  38. Eu nu mă mai joc cu tine, că mereu îmi faci în sâc!
    :)
    (am glumit)

    RăspundețiȘtergere
  39. @Blue
    Mie nu-mi place de fapt claponul cu castane, dar ma gândesc doar la pielita aia crocanta cu mirodenii care face "crantz" între dinti. Atât...

    RăspundețiȘtergere
  40. @Sophie
    "Cine nu papa partea întâia n-o papa nici pe-a doua"..., vorba bancului.

    RăspundețiȘtergere
  41. @catalin
    Rapid, eu n-am mai apucat "oficial", norocul meu ca mâncasem niste "capete" si resturi când le-am taiat...

    RăspundețiȘtergere
  42. Pulpele nu sunt "din conserva". Ma gandeam la un amestec cu rata, ficat(eventual) si multe, multe legume, incluzand ciupercile, care merg bine cu carnea de rata/pui.
    Sarmale nu vor fi, ca nu fac, ci curcan umplut(nu stiu cu ce, ca nu-l umplu eu). Maine fac o ciorba de fasole. :)

    RăspundețiȘtergere
  43. Vezi?! Exact ce spuneam!!
    :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  44. Salute, Noel , Noel :) de la diaspora de aici ; (inca mai rad )

    http://alexandrupetria.wordpress.com/2011/12/23/n-am-stiut-eu-cum-se-zice-in-engleza-la-borindau/
    Sarbatori frumoase, Craciun fericit !
    si o cupa de pinkmartini la bunatatile tale :):)
    http://pinkmartini.com/home/
    http://pinkmartini.com/audio/index.html
    all the best Fr !
    j,

    RăspundețiȘtergere
  45. @Cora
    Cam laborioasa reteta daca le faci tu. Fasolea neaparat cu afumatura si mult cimbru!

    RăspundețiȘtergere
  46. @Blue
    Dar e otrava curata, colesterolul...

    RăspundețiȘtergere
  47. @Windy
    Dupa nebunii astia n-am avea voie sa mâncam decât pietre! Si nici macar, ca stricam peisajul! Hai ca ma duc sa bag bradul în casa si sa ma ocup de el.
    Craciun fericit East Coast!

    RăspundețiȘtergere
  48. Te salut, Dan! Un Craciun de poveste sa iti fie. De preferinta magic si alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  49. @Tudor
    La Multi Ani Tudor, multumesc, la fel si tie.
    Tuturor celor apropiati aceleasi urari!

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!