duminică, 22 ianuarie 2012

Life in Pictures (16) - Sephora

Odata, mai demult, mi s-a întâmplat sa intru la Sephora. Fiind un lucru mai rar, am fost primit destul de frumos si politia calare a aparut pe Câmpiile Elizee.

Detalii la Costin.

9 comentarii:

  1. Nu am intrat niciodata, habar nu am ce produse comercializeaza acest lant de magazine, ma duc si eu acum pe google sa ma interesez. O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic deosebit Costin, parfumuri, sampoane, creme, chiar si alifii, toate pentru ambele sexuri.
      Noapte buna si o saptamâna Davis!

      Ștergere
  2. Simpatic si smecher zâmbetul, cred ca ai dreptate daca te gândesti la ce ma gândesc si eu.
    La ce te gândesti?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai stârnit reacția cumpărătoarelor, au început să ovaționeze, de a venit poliția călare ?! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu Zina, nu sunt cumparatoare, sunt fetele din magazin în extaz ca vin sa cumpar la ele. Eu am unn obicei: un produs cumparat, al doilea oferit. Daca nu mi-l ofera ei, mi-l ofer eu, chiar daca nu sunt solduri. Asa ca fetele ma aplauda pentru cele cinci flacoane pe care le cumpar eu, iar politia a venit sa ma caute pentru celelalte cinci oferite (de mine...).

      Ștergere
  4. Mie mi-a plăcut la sephora, ca de altfel în toate magazinele de gen. ador parfumurile şi stau şi mă gândesc adesea cât de fin trebuie să fie un parfumier. în fond, este un artist desăvârşit, nu-i aşa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un "nas" adevarat, la Chanel de exemplu, deosebeste cam 2000 de nuante din acelasi parfum (pe baza de iasomie, de exemplu). Este un artist, un om dotat si iesit din comun, de asta sunt la mare pret!

      Ștergere
  5. Pe mine ma enerveaza magazinul ala de fiecare data cand il vede nevasta mea nici nu ma mai aude, se duce ca vrajita si sta cu orele pana isi cumpara ceva .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Marian
      Pai solutia este sa intri singur si în cinci minute ti-ai luat ce ai nevoie. Sau o rogi pe ea sa-ti cumpere si tu stai afara sa bei o bere.

      Ștergere

Scrieti baieti, numai scrieti!