luni, 13 februarie 2012

Joseph Weil…

… (1875 – 1976) a fost unul din cei mai rafinati pungasi din secolul trecut. Pâna la urma n-a scapat de puscarie, dar nu a facut decât doi ani. A trait în schimb 100…

In memoriile lui (!!) spune la un moment dat : ”Dorinţa de a lua ceva pe nimic a fost foarte costisitoare pentru mulţi dintre oamenii care au avut de-a face cu mine sau cu alţi escroci. Dar am descoperit că aşa merg lucrurile. După estimările mele, omul obişnuit este 99% animal şi 1% uman. Partea de animal declanşează foarte puţine probleme. Dar acel 1% uman duce la toate calamităţile. Când oamenii vor învăţa – deşi mă îndoiesc – că nu pot câştiga ceva din nimic, infracţionalitatea se va diminua şi vom trăi cu toţii într-o mare armonie”.

6 comentarii:

  1. Spune-le asta si limbricilor autointitulati oameni politici...

    RăspundețiȘtergere
  2. "… (1875 – 1976) a fost unul din cei mai rafinati pungasi din secolul trecut. Pâna la urma n-a scapat de puscarie, dar nu a facut decât doi ani. A trait în schimb 100…"

    de unde deducem ca daca esti pungas rafinat, ai toate sansele sa traiesti 100, daca nu cumva mori inainte... :)
    stiu, stiu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti pungas ai ceva pus deoparte si traiesti bine, vorba cuiva, plus puscaria care te caleste, una cu alta faci suta!
      Stiai despre dânsul?

      Ștergere
  3. Și totuși sunt destui care câștigă ceva din nimic și trăiesc bine mersi până la adâci bătrânețe...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ajung si ei la mititica într-o buna zi, numai sa nu traiasca 100 de ani!

      Ștergere

Scrieti baieti, numai scrieti!