miercuri, 28 martie 2012

Ajutor

Va rog cititi si faceti ce va îndeamna inima:

"Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com"

2 comentarii:

  1. O sa dau copy paste aici de la un comentariu pe care l-am facut pe alt blog in legatura cu acelasi anunt:

    Meningiom ? (definitia se gaseste pe wikipedia)Pai ce, in Romania nu exista neurochirurgi ? Prima femei neurochirurg din LUME a fost de origine romana, si astia vor sa se opereze de meningiom, (care nici macar nu e o tumora intra-cerebrala ci doar ca un fel de batatura a membranei care inconjoara creierul), in Germania ? Zau, eu de obicei nu ma bag la cereri din astea de ajutorare individuale, nici nu le-as da bani, si nici nu i-as promova pt ca dupa parerea mea cersitul individual e de nivel total ineficient atat pt cel care e predispus caritabil, cat si pt Romania asa in general (vezi si postul Tanguiala de pe blogul lui Mircea Vladut, si vezi si metodele de alocare de fonduri astfel incat sa aiba un IMPACT cat mai tintit si mai semnificativ acolo unde trebuie ale Fundatiei Bill & Melinda Gates), dar in general efectiv nu ma bag de cate ori apar cereri din astea la nivel de net. Dar chestia asta re un meningiom, care oricat de mare sau de complicat ar fi e totusi o chestie relativ simpla la nivel neurochirurgical, care PRECIS ca poate fi rezolvat in Romania, care are o TRADITIE de neurologie si neurochirurgie serioasa, la fel ca si chirurgie cardiovasculara incusiv pt copii, ca efectiv nu am rezistat. Pe acea doctorita neurochirurg, prima din LUME, o cheama dr Sofia Ionescu (1920-2008), si a lucrat zi lumina, ba poate si cateva ore in plus, zi de zi, in Romania de pe vremea razboiului incoace pana in 1990 sa opereze oameni de lucruri mult mai complicate decat meningioame.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce sa spun, nu ma pricep, eu am facut ceea ce puteam, am publicat apelul lui.
    Prima femeie neurochirirg din lume sigur nu mai practica azi.

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!