duminică, 6 mai 2012

Life in Pictures (29) - Oameni si personaje celebre - Amerigo Vespucci

Mâine plec! Sa ne regasim sanatosi, încep serviciul si o sa am mai mult timp liber!

Costin va spune restul!

26 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Saru' mâna! Nu sunt, cât am prietenii pe care-i am, sunt bogat!
      Pâna la venirea urmatoare, traiesc din amintirile si pozele facute acum! Si blogul la fel!

      Ștergere
  2. Păi...să-ţi fie de bine şi să ajungi sănătos!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. drum bun! si sa ne incanti...parca vad ca iar ma dai peste cap cu ceva mancaruri. daca ai fost prin Maramu e imposibil sa nu pui ceva ”pe masa”. am ghicit? da? da? da?

    RăspundețiȘtergere
  4. drum bun !
    tigarea era ultima dorinta a domnului din poza ?!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am stat mult în cumpana, sa-i spun Vespucci sau Nemo?
      Se inventase tutunul pe vremea aia? Am sa ma uit pe Wiki!

      Ștergere
  5. Drum bun ! Să ajungeți cu bine !
    Și odihnă plăcută la slujbă ! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ajuns Zina!
      Mâine e prima zi de odihna dupa o luna întreaga de eforturi!

      Ștergere
  6. drum bun !!! sa ajungeti sanatosi !!!!
    uite ceva ptr care te invidiez...
    http://radubelcin.blogspot.com/2012/04/sacrifice-generationgeneration-de.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru' mâna Sorina, am ajuns cum spui tu! Ma mir si eu, din câteva zeci de drumuri (vreo 40) pe distanta asta, acum am scos cel mai bun timp, 30 de ore din care 5 de somn. Pe masura ce "ma maturizez" sunt din ce în ce mai bun!
      Daca nu-mi spuneai tu nu stiam nimic de ce face Radu Belcin la Paris! Oricum am ajuns prea târziu! Flavia Pitis are vreo legatura cu Motu'?

      Ștergere
    2. eh...se comprima timpul... :)
      si eu patesc la fel..
      Dane, nu stiu, chiar nu stiu daca este vreun grad de rudenie, dar are niste lucari de-ti taie respitratia...faine de faine...
      ma bucur c-ai ajuns cu bine acasa...

      Ștergere
    3. Cica acuma ziua ar avea doar 16 ore... Vedem noi pe 21.12.2112!

      Ștergere
  7. Dar ce are dl Amerigo Vespucci cu drumul Romania-Franta ? Te referi la periculozitatea drumului respectiv ? Nu exista raportate intamplari deosebit de dramatice in scrisorile care se presupune ca descriu voiajele acestui domn catre Americi, (din care cateva sunt si suspectate de neautenticitate), in nici un caz de nivelul celor intalnite de d-nii Magellan sau Columb pe la vremea aia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut niciuna Rodolfo, cum îti spune o vesnica prietena careia nu-i place cum creste iarba sub pasii dânsei!
      Drumul nu este periculos decât prin faptul ca are 2200 km, ca pe el merg mii de nebuni printre care si eu si ca toti cred ca au prioritate si dreptate!
      Ori, dreptatea e numai una, cum bine le zice Dl. prim-ministru!

      Ștergere
  8. M-ai bagat si mai tare in ceata ! Care prietena, (ca eu am numai o singura prietenba si ea nu imi vorbeste niciodata in dodii, ci ff concret si realist la obiect, pt ca mai intai de toate stie cu cine are de-a face, adica cu un om care gandeste preferintial ff concret, plus ca e indeajuns de politicoasa ca sa nu comunice cu nimeni in aluzii sau metafore/figuri de stil obscure), si ce inseamna ca cuiva nu-i place cum creste iarba sub pasii lui/ei ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, e mai simplu, este vorba de o duamna care, citind ca zapada se topeste sub pasii ei si cresc flori în loc, se gândea la sex. Drept pentru care l-a trimis pe "scriitor" în ..., pe ocolite e drept, dar tot acolo ar fi ajuns daca se lua dupa ea.

      Ștergere
  9. Era vorba de zicala "the grass is always greener on the other side of the fence" ? Eu nu cunosc nici o persoana care sa-mi fi spus mie personal asa ceva, sau poate ca or fi incercat unii, dar nu am fost eu atent, nu am retinut, etc.

    RăspundețiȘtergere
  10. daca avea si o ceasca de cafea era si mai tare :)))))

    RăspundețiȘtergere
  11. Tot n-am inteles, adica ce avea titlul cu numele lui Amerigo Vespuci cu poza respectiva si cu anxietatea legata de drumul anticipat din Romania catre Franta, (ca la ce zicea o doamna oarecare nu ma intereseaza nici macar sa aflu ce legatura o mai avea si ea cu raspunsul tau clarificator)...dar e OK, nu trebuie sa te chinui in continuare cu mine. Pur si simplu mie imi plac numele proprii de exploratori faimosi, chiar incerc sa citesc despre ei pe wikipedia daca pomeneste cineva despre ei in mass-media, si devenisem curios dand click pe acest articol si intrand in totala ceata !

    Dar eu sunt obisnuit cu ceata, sunt chiar tolerant fata de ea, deci nu cer neaparat o inseninare obligatorie daca e clar ca nu se poate ! Sper ca ai ajuns cu bine la destinatia propusa si ca ai parte de conditiile meteorologice care-ti plac tie cel mai mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai titlul este "Life in pictures". Deci o poza despre veata! Ori ala de-acolo înca nu-i mort, îsi fumeaza ultima tigara!
      Cât despre duamna în cestiune, pacat de ea, ca-i draguta, isteata foc, dar cum îi spuneam si ei, mie-mi plac doar capriciile lui Goya si Paganini.
      Trecem mai departe, "vita brevis" cum spunea filozoful grec El Greco, supranumit Hippocrate.
      Deci azi, în aceste momente din primul WE dupa ce am ajuns cu bine, fac un gratar cu pui marinat si pe urma niste mici, ca n-am mai mâncat de-o saptamâna.
      Weekend placut, Rodolfo!

      Ștergere

Scrieti baieti, numai scrieti!