joi, 28 iunie 2012

Cântec pentru mama

"Traim în miezul unui ev aprins", dreptate avea Labis!

Mother


Mother should I run for President?
Mother should I trust the government?
Mother will they put me in the firing mine?
Is it just a waste of time? 

9 comentarii:

  1. azi ai fost sursa mea de inspiratie..intr-un fel...
    (am vrut sa-ti spun ca filmul nu era vizibil)
    am ajuns sa fim fericiti ca traim...
    in ev mediu..in plina revolutie franceza..in lupta tribala...sau in vreun turnir...
    e bine ca traim...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e film, e un cântecel, cred ca l-ai ascultat pâna la urma ca acuma merge. Dar m-au blocat "baietii", ca nu poate fi "ascultat în tara dvs." de vreo trei ori si adineauri era publicat dar neasculatabil. Oi fi suparat pe cineva, cu toate ca eu am fost ca românul, impartial, o-ntrebam si eu pe mama...
      Multe se trag de la revolutia franceza.

      Ștergere
  2. Tot Mama , saraca!
    La mine nu merge asta, eu strig direct dupa ajutor: Va rooog, cineva sa ma salveze! Oricine!
    In fine, rezultatul e acelasi, n-am aflat vreaun raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ce se intampla ? S-a decis izbucnirea vreunei noi revolutii sau razboi colonial in Franta ? Sunt miscari de strada la Paris ? Eu momentan ma uit pe BBC-HD la o emisiune despre istoria safari in Kenya si Tanzania. Sa mut canalul pe BBC- International (news) sau pe Al-Jazeera ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ingrijorat de tonul articolului + al comentariilor oarecum funebre, nu am putut sa rezist si am verificat: vad pe CNN-US ca ultima ora din Franta e tot aia ca si agenda de la Bruxelles: 1/2 cabinet francez de sex feminin si 1/4 parlament de sex feminin celebrat asa la nivel relativ moderat ca o oarecare victorie pt feminismul international, si cu prezentare globala comparativa, tragandu-se totusi concluzia ca la nivel global asta e o nimica toata, si mai e mult de lucrat, muncit, activat, etc. Mare branza...ce asta e de nivel de anxietate reala despre vreo revolutie sau de nivel de nevoie de cantat cantece triste de pe vremea '79, cand macar poate Pink Floyd avea ceva motive sa fie mai suparat, de ex poate din cauza caderii regimului Sahului Pahlavi din Iran sau poate pt ca a preluat d-na Thatcher postul de prim ministru conservator in UK, sau a decedat Lord Mountbatten de Burma ucis aiurea, dar total aiurea, alaturi de 2 copii, unul chiar propriul lui nepot, si o batrana inocenta de niste tembeli de teroristi IRA ?

      Ștergere
    2. Muta pe TVR international.

      Ștergere
    3. Pai aproape intreaga mass-medie in lb romana, inclusiv TVR-ul + maj bloggeri e clar in sec XIX, inca nu s-a ajuns nici macar prea mult dincolo de anii imediat premergatori rascoalei de la 1907, ce sa mai zic de perioda istoric-culturala post Vatican 2 si 68...ce sa aflu mai nou de acolo ?...desi e posibil sa ai dreptate, cativa, (dar nu numai din Romania sau numai din lb romana), par a fi oarecum inclinati oarecum anii timpurii 70, mai ales cei de sex masculin cu preferinte sau afinitati New Age/Apple (mai mult decat Microsoft).

      Ștergere
    4. Da, eu nu sunt deloc Mar, dar un pic retro, da. Si în plus din sexul ala de care zici.
      Fa ce ti-am spus eu fara multa vorbarie ca trece momentul si tu pierzi!

      Ștergere

Scrieti baieti, numai scrieti!