duminică, 8 iulie 2012

Life in Pictures (37) - Vorbe faimoase din ce în ce mai cunoscute

Dupa slujba e buna o bere!!
costin-comba va spune de ce.

18 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Dupa una de înmormântare trebuie sa revii cumva la cele lumesti !

      Ștergere
  2. Chiar arata misto asta din poza. Nu mi se pare de nivel alcoolic nefunctional, ci pur si simplu un om care doreste sa se relaxaze intr-o pauza de serviciu. Plus a scris peste tot destul de recent ca s-a observat ca oamenii care se abtin total de la alcool au riscul de a avea o viata mai scurta decat ceilalti...drept care m-am dus repede sa-mi cumpar niste sticle de akvavit, desi nu le-am inceput inca, dar poate aceasta poza ma va motiva ca role-model.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=jTEU6Tl1hyY
    pe asta l-ai vazut ?!
    te infiori ...si nu poti spune "oameni sunt si ei"... ca atunci mai bine se faceau strungari...nu slujitori ai Domnului...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se exprima totusi mai ales cu cuvinte din meseria lui: Dumnezei, biserica, cruce… Si altele cu care am fost înzestrati de Divinitate.

      Ștergere
  4. Bine, ala din videoclip e clar un caz patologic, nu poti sa tragi concluzii despre intreaga profesie sau purtatorii acelei uniforme specifice a acelei profesii dintr-un caz clar aberant din asta...desi, desigur, se pot ridica probleme la nivel de screening la intrare in profesie, plus de auto-policing in cadrul profesiei respective, plus de avut indrumare si acces specific la ajutor/suport profesional in cazuri de boala sau alte disfunctionalitati care pot surveni si in conjuctie cu stress-ul de la locul de munca, asa ca un fel de program EAP, (employee assistance program) corporatist, care poate conlucra si cu alti profesionisti din afara bisericii ca sa nu iasa vorbe ca s-ar incerca vreo musamalizare interna, cum au tot iesit in cadrul bisericii catolice in ultimele decade. E o chestie pur administrativa, cred sincer ca mecanismele de adresare a acestor lucruri deja exista in cadrul BOR, insa probabil nu s-au pus la punct prea bine cu personalul si cu o metodologie aplicata mai standard uniform chiar in toate cazurile...de ex acest lucrator, desi in uniforma, nu se afla nici macar in cadrul serviciului, (sper ca nu calatorea in interes de serviciu, ci doar intr-o vacanta, si nu stiu care sunt regulile de port de uniforma de lucru pe timp de vacante la preotii sau monahii sau alti lucratori BOR).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici nu prea mai e valabil sa faci ce spune popa ! Eu cred ca se autoexorciza !

      Ștergere
  5. Si mi se pare total injust sa se recomande profesiei strungarilor sa incorporeze oameni posibil vulnerabili sau mai disfunctionali social in randul lor...ce, breasla strungarilor e cumva in vreun fel "inferioara" celei a lucratorilor bisericesti si nu merita tot oameni competenti si functionali in randul ei ? Ce, strungarii nu pot fi si ei supusi unor disfunctii temporare, sau unui stress la locul de munca, sau trebuie sa tolereze in randul lor un mediu necorespunzator de munca, fara ajutor EAP ? Toate meseriile trebuie sa aiba grija de lucratorii din propria breasla. Ce alta treaba mai importanta decat a se preocupa de bunastarea lucratorilor din cadrul lor, inclusiv imaginea lor in randul publicului larg, probleme de recrutare si retentie de personal, plus crearea si imbunatatorea standardelor profesionale cf avansarea cunostintelor din profesia respectiva ar avea atunci asociatiile profesionale de diversi meseriasi ? Exista oare o asociatie de lucratori profesionisti BOR ? Dar un sindicat exista ? Doar nu trebuie sa se ocupe insusi Patriarhul de toate aceste amanunte administrativ organizatorice. Exista, de altfel, suport logistic gratis pe Internet pt dezvoltarea cat mai rapida si optimizarea oricaror asociatii, sindicate, sau chiar reguli de functionare si organizare corporatiste, se poate si incorpora oricine daca e nevoie in numai cateva zile, daca e nevoie in randul oricarei profesii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca strungarilor le este permis sa fie mai slobozi la gura, mai ales daca le sare o bucata de span în ochi !
      Sindicat la BOR ? Mai ramâne si o fisa de post !

      Ștergere
    2. 1. Riscurile ridicate de accidente de munca pot fi si TREBUIE sa fie reduse prin purtarea echipamentului de protectie potrivit.
      2. NU pot sa cred ca nu ar exista o fisa a postului in cazul fiecarui angajat BOR, pt ca este totusi o organizatie profesionala si institutionala serioasa, existenta de destula vreme, nu improvizata, sau amatoristica.

      Ștergere
    3. Si sindicat? Si greve? Demonstratii? Proteste?

      Ștergere
  6. Te salut man!
    Dupa orice slujba e buna o bere!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Re sindicat in cadrul lucratorilor BOR: efectiv nustiu, nu am cercetat problema...dar totusi si ei sunt oameni ai muncii, trebuie probabil sa li se aplice toate prevederile, inclusiv drepturi si indatoriri ale oamenilor muncii cf Lega Muncii, care o fi aia, in vigoare acum, plus, de ce nu si recomandarile ILO (Organizatia Internationala a Oamenilor Muncii)

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!