sâmbătă, 11 august 2012

Happy weekend (6) - Man and Woman (4)

N-am uitat-o pe Elly.

36 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Pacat ca butoanele colorate nu au si niste etichete alaturi ca sa stie "omul" unde sa actioneze. Exista o alta imagine, cu mai multe detalii. Sâmbata viitoare!

      Ștergere
    2. mult, mult pana sambata ! ... :)

      Ștergere
    3. Toate serialele serioase au un episod pe saptamâna!

      Ștergere
  2. Asa de complicata e femeia? :))))))) ... bine ca-s femeie, ca daca eram barbat era grav :D :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur ca butoanele au marimi si culori diferite :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ce mare-i ala rosu? Ai idee ce înseamna?

      Ștergere
    2. Tre' sa ma uit la ora ca sa vad succesiunea comentariilor!
      Asta vrei sa zici, "don't touch it!!!"?
      Deja azi suntem mâine!! Continuam?

      Ștergere
  4. :))
    Un singur buton la bărbaţi??!
    Doamne, ce plictisitor!!!
    :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce parte a barierei judeci problema? Conteaza!!!

      Ștergere
    2. Din oricare parte! Păi, de jucăriile prea simple ne plictisim repede. Toţi, indiferent că suntem fetiţe sau băieţei.
      :))

      Ștergere
    3. Nici prea multe nu-i normal, le poti încurca!

      Ștergere
    4. Foarte ciudat, mie intotdeauna mi-a placut ca jucariile mele sa fie cat mai simple, sa aiba cel mult o singura proprietate de utilizat, adica daca e cub sa fie pt construit, daca e animal de plastic sa fie indeajuns de maic ca sa-l pot sa-l tin in mana si sa-l pun unde voiam eu, daca era o masinuta, sa aiba usi care se deschid, sau basculanta care se inclina, sau sa fie teleghidata dar sa nu aiba si usi care se deschid, doar asa simpla teleghidata in diverse directii, etc. Pe bune ! Pana si jucaria pe care mi-am dorit-o si nu am avut-o pt ca nu am cerut-o niciodata, un robot, este chiar destul d eprobabil ca eu sa nu fi indraznit sa o cer pt ca mi s eparea ceva extraordinar d ecomplicat deci probabil ceva ff scump, rar, dificil de obtinut, efort prea mare de gasit de parintii mei si si mai mare de catre mine sa am grija de ea, sa stiu cum sa ma joc cu ea, etc...adica am avut eu niste rationalizari...eu voiam ca acel robot sa aiba 2 functii, si beculet care sa se aprinda si sa se stinga si role sa mearga cu o baterie, si asa ceva mi s-a parut intr-adevar MULT prea sofisticat pt mine, chiar credeam ca trebuie sa fii un copil cu totul si cu totul special ca sa meriti sa ceri o astfel de jucarie, nu era o jucarie pt fiecare zi sau pt orice copil asa ca mine...de aia nici nu am indraznit sa o cer vreodata, dar de dorit mi-am dorit, dar asa l anivel d estiam ca e doar o fantezie si nu se potriveste realitatii conditiei mele...desigur nu gandeam chiar la nivelul ala atunci, dar cam asta e sensul.

      Ștergere
  5. Îţi spun eu: ăla roşu înseamnă "don't touch it!!!"
    :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si-atunci, cine-l "touch"?

      Ștergere
    2. Pe acela îl atinge numai cel pe care-l mâncă spinarea!
      Cred...?!
      :))

      Ștergere
    3. Eu l-am apasat odata (si o data) cu un gând anume si m-am trezit cu un aspirator în brate.

      Ștergere
    4. Crezi că era cel roşu?? Ala verde dă...verde la aspirator.
      :))

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Doamnele de mai sus se disputa... Sâmbata viitoare va fi foarte clar pentru toti!

      Ștergere
  7. Buna dimineata si bine-ai revenit!
    Si bine te-am gasit...abia acum fiindca-am ramas de ieri fara net.
    Chiar asa de complicate sa fim? Eu nu recunosc nimic :))
    Abia astept sa vad ce mai urmeaza!
    HAPPY WEEKEND!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea ca unele butoane sa fie doar ornamentale, sa impresioneze...
      Duminica frumoasa!

      Ștergere
  8. Hahaha! :))
    Foarte corect! Femeia e la butoane. I-a lasat unul si barbatului, sa aiba ocupatie - si el incearca sa afle ce-i cu butonul!
    zic si eu... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e alta interpretare, nu m-am gândit la ea. Frumos!

      Ștergere
  9. ce bine ar fi daca barbatii ar fi asa simplu de ... butonat! ori nu prea e asa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Om avea si noi multe chestii, dar toate se declanseaza cu un singur buton.

      Ștergere
    2. @ Lebada: De ce zici asta ? Mie mi se pare ff usor. Pur si simplu gasesti un mod social acceptabil sa il intrebi pe un eventual barbat de interes pt tine daca vrea sa faca sex cu tine. Ma rog trebuie cat de cat sa stii dupa ce se uita si ala, ca unii chiar au fetishuri sau preferinte deosebit de precise, dar vasta majoritate chiar cred ca nu au, doar vor sa faca sex total obisnuit. Si pt vasta majoritate chiar cred sincer totusi ca asta asteapta de la o femeie, sa le dea un semnal social acceptabil ca e OK sa faca sex cu ea, dar iti dai seama ca in societatea moderna nu mai e ca pe vremuri la barbatii heterosexuali, adica nu vor indrazni sa intrebe ei, e mai complicat, asteapta sa fie ei intrebati, adica s-au mai schimbat regulile sociale, mai ales la heterosexuali cred, ca la gay, in ciuda ultimelor avansuri pe politic, zau, nu cred ca s-au schimbat prea mult asa per general, decat niste chestii legate poate de competitivitate mai mare mai pe fata acuma. La gay e tot cam asa, sa gasesti pe cineva care e gay cat de cat matur-sanatos la cap, pe care il evaluezi cat de cat uitandu-te un pic la cum se misca si in ochi, (cf barem minim de screening neurologic si neurooftalmologic), plus sa elimini pe aia cu sindrom alcoolic fetal, dependenti de droguri ilicite/alcool, si pe iubitorii de pisici, si sa ii faci cu capul, si ala sa iti zica sau sa iti semnaleze cumva ca e OK sa faci sex cu el, doar ca acum, dar spre deosebire de in trecut, e competitia ceva mai mare sa arati fizic chiar asa mai misto decat media pt ca in mod real sunt mult mult mai putini gay decat heterosexuali, si de aia se cam pune accent mai mare pe cum arati la inceput, chiar si in tarile alea cu concubinaje sau castorii gay legale, unde teoretic nu ar trebui sa conteze chiar asa de mult cum arati, ca doar daca te casatoresti sau concubinezi cu cineva teoretic trebuie sa fie pe termen lung, si dupa o anumita varsta, zau daca mai arata cineva misto sau sexy, fie gay fie straight, poate cine stie ce exceptii care efectiv traiesc din cum arata, (actori, prezentatori TV, politicieni, etc), si sunt chiar motivati serios sa isi faca operatii estetice si/sau sa fie si ff deosebit de disciplinati cu mancatul sanatos, cu sportul, dar care naiba om obisnuit e asa de disciplinat pe termen lung.

      (va urma)

      Ștergere
    3. (urmare)

      Poate ca daca esti de sex feminin e mai greu sa te pui asa "pe piata" in mod mai direct activ, poate ca astepti sa te remarce sa te invite altcineva pe tine sa faci sex cu el, dar zau, sansa pt asa ceva cred ca e din ce in ce mai scazuta in vremurile astea mai moderne, si asta se confirma si din alte tari, pur si simplu trebuie sa dea fata prima semnalul ca e interesata de sex, si asta e efectiv tot ce trebuie ca sa fie OK. Zau, am citit asta de n-spe ori si in Cosmopolitan si in Glamour si in o gramada de reviste, de ani de zile se explica la fete ca trebuie sa ia ele initiativa, pt ca efectiv in zilele noastre nu va indrazni nici un baiat cat de cat asa normal la cap + mai ales, desigur, care are un job totusi stabil si serios de tip corporatist, (ca doar asta e totusi important pt fete, zau, nu sunt chiar total utopic in legatura cu asta), sa intrebe el primul o fata sa faca sex cu el. Dar desigur din astia fara job si betivi se gasesc prin toate cluburile pt one night stand, dar si acolo acum am impresia ca pana si astia s-au mai rafinat, ca doar au si ei frati sau veri corporatisti, citesc si ei revista Click, etc, si acum se comporta si ei tot asa, astepta sa fie ei invitati sa faca sex, ca doar nu o sa riste ei, mai ales ca stiu ca nu au sanse prea mari sa le zica prea multa lume OK, sa intrebe ei o fata sa faca sex cu ei.

      Zau, daca ar veni deodata unul hetero asa brusc la tine, (chiar daca arata OK neurologic intact la fizic), si ti-ar zice ca e mort de dragoste dupa tine, ca arati ca o floare in ochii lui si ca vrea sa te mangaie o viata intreaga, si chestii de genul asta, asta e pur si simplu vrajeala de 2 bani, nu asa se alege un partener de sex, nici macar de one night stand, ca deja un tip de genul asta ar fi evaluat imediat ca e de tip ciudat sau chiar probabil cam incompetent social, in orice caz e din ala fara job, sau chiar fara sansa prea curand de a capata un job cat de cat serios, deci, per total, dupa parerea mea, cu risc de prognoza ff proasta, daca face sau zice asa ceva.

      Ștergere
  10. Uite, eu as fi zis ca e mai degraba invers. Sau ca tot atatea butoane sunt si in partea barbatilor.
    Oi fi dat eu de toti ciudatii?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt si exceptii probabil. Dar ce, voi daca aveti multe butoane sunteti ciudate?

      Ștergere
  11. Da, normal, butonul barbatilor este pentru TV ca sa se uite la meci :)) in timp ce femeia are ocupatii serioase :)) si muuuuuulte :)) si difersificate..... :)) deci e clar ca trebuie sa fie si unul cu Don't touch it!, (nu te juca cu nervii mei :P)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TV, meci, mâncare, bere si mai era ceva... Crezi ca-i simplu?

      Ștergere
  12. Spunem mereu ca ne bazam pe intuitie, dar de fapt ne folosim de multitudinea de informatii la care avem acces. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si obtineti mai mult ca barbatii care au acces la aceleasi informatii...
      Tu vrei sa darâmi un mit?

      Ștergere

Scrieti baieti, numai scrieti!