duminică, 6 ianuarie 2013

Happy weekend (23) - Man and Woman (17)

Lucruri mai serioase gasim la Elly.

33 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ba prea, dar nu era timp de comentat. Deşi mi-ar fi plăcut.

      Ștergere
    2. Da, erai la serviciu. Si eu la fel, dar eram în pauza de masa si cum eu nu manânc la prânz îmi permit o "tura" pe blog.

      Ștergere
    3. Deh, ţii la siluetă, nu ca alţii...
      :))

      Ștergere
    4. Nu-ti trebuie decât un serviciu care sa te dezguste, dar pentru tine e prea devreme, peste vreo dooj' de ani!

      Ștergere
    5. Asta n-am înţeles-o. Şi să nu-mi spui că tre'i s-aştept dooj' de ani ca să inţeleg la ce te referi!!
      :))

      Ștergere
    6. A propos de pauza de masa si mâncatul la serviciu. Mi s-a taiat pofta sa "socializez" în pauza de masa cu oameni care abia asteapta sa te întorci cu spatele ca sa te... (aici merge orice). Si asta e doar de vreo doi ani, de când e mai grea viata, de când ei asteapta sa ies la pensie (pentru ca am vârsta) si eu nu vreau (pentru ca am dreptul sa mai stau) si atunci care pe care... Unul trebuie sa cedeze...
      Si pe urma stau destul în restul timpului în acelasi spatiu de lucru, serviciu, departament cu colegi care elimina pe toate orificiile surplusul de aer din organism, care-si baga destele în nas pân' la cot, dupa care se scarpina-n c..., pe urma-l moaie-n gura sa dea niste pagini pentru ca în final sa frece ecranul tactil al aifonului sau aipadului. De asta nu mai manânc.
      Scuza-ma, sper ca întelegi dezgustul...

      Ștergere
  2. :)))
    Ca de obicei, adevarul e undeva, la mijloc. Si nici macar pe acolo.

    Daca e sa vorbesc despre mine...adevarul e... printre randuri.
    Complimentez pe cei care merita. Foarte rar altfel. Doar daca vreau sa fiu amabila, dar nu pentru lingusire ci fiindca unii oameni au nevoie de o incurajare. De multe ori functioneaza si ma bucura.

    Happy Weekend!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta a fost doar o gluma, dar vad ca a fost luata în serios, uitându-ma la comentariile care urmeaza...
      Incurajarile, daca sunt facute discret si nu din ipocrizie, într-adevar ajuta. Altfel efectul poate fi exact pe dos...

      Ștergere
    2. Normal ca eu stiam ca e o gluma dar n-avea haz daca doar radeam.
      Dar vad si eu ca spiritele s-au cam incins. :)

      Ștergere
    3. Ai "strecurat" totusi si ceva serios si adevarat.

      Ștergere
  3. adevarul se vede diferit in functie de locul in care te afli :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul este ca sunt multe prejudecati, de acolo cred ca a pornit cugetarea postata si multe alte bancuri care circula. Trebuie doar sa râdem sau sa zâmbim (zâmbiti...) îngaduitor...

      Ștergere
  4. Altfel ar fi viata asta numai lapte si miere....... adica plictisitoare! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa trebuie luat panseul, cu umor... Daca n-ar fi fost niciun comentariu ar fi fost chiar plictisitor!

      Ștergere
  5. Acum, ca stim aceasta, putem trai, cu totii, pana la adanci si frumoase batraneti! :) Sau nu?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa, mai ales dupa comentariile care urmeaza!! :)))

      Ștergere
  6. Total de acord, insa pot mentiona ca intre barbati am avut surpriza EXTREM de neplacuta, efectiv GRETOS de neplacuta, sa observ cativa care se comporta in stilul "feminin" mai sus mentionat aici oarecum doar pe negativ, desi in mare parte, cred sincer, adevarat in anumite situatii social competitive (inclusiv profesional, nu numai off-serviciu), pe baze de socializare si comunicare diferita intre femei si barbati,

    (si barbatii astia gretosi pt mine in felul de mai sus nu erau gay sau de fapt nu asta conta... adica doream de fapt sa elimin o alta posibila stereotipizare cam des intalnita, dar care asta e cam aiurea si fara prea mare baza in realitate, pt ca maj barbatilor gay totusi au tot creier si comportament mai tipic de baieti, desi unii, desi relativ mai putini, pot incorpora si stil de competitiv social si de tip feminin si masculin, dar tot asa pot ff bine si unii heterosexuali...si daca e off-serviciu in competitii de tip pur de relaxare sau amoros e OK, dar daca se intampla la serviciu nu mai e OK si efectiv imi vine sa VOMIT, cand sunt martor la asa ceva, si mai rau daca vine de la un barbat, pt fata de femei sunt oarecum inca destul de indulgent, pt ca nu-mi pasa de ele as ade mult, sau imi zic ca asa s-au invatat sau asa au fost educate din cauza ca au fost tinute mai mult in casa in trecut, etc).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...sorry pt intensitate, dar azi sunt cam nervos...partial si din cauza unei situatii descrise mai sus, dar desigur partial in rest sunt enervat pe mine insumi pt ca m-am lasat afectat in halul asta + m-am si plasat sau gasit in situatia respectiva ca un adevarat dobitoc in loc sa stiu sa o evit sau sa o ignor mai bine...

      Ștergere
    2. Rudolph Aspirant, pentru ca tot ai adus vorba: crezi ca femeile n-au simtit o deosebita greata intalnind - la locul de munca, in special - specimene precum cele la care te referi? Dar ele isi pastreaza cumpatul, pentru ca... asa sunt ele: cumpatate. Dar aceasta cumpatare le aduce in faza de ulcer... pentru ca nu-si permit sa piarda un loc de munca.
      Iar la faza cu "asa au fost educate" sa fie "dulcege" pentru ca au fost "tinute mai mult in casa in trecut"... Ioi!!! Chiar crezi ca aceasta "tara" se transmite genetic, precum instinctul de vanatoar la pisicile domesticite azi? =D
      Un fel de concluzie: preventiv, sa ai la tine niste pastile care te ajuta in starile de greata. Just in case! :D

      Ștergere
    3. Nu am vrut sa fiu misogin, nici politically incorrect asa in mod expres, chiar nu tind sa fiu, dar chiar eram ff enervat azi mai devreme, si ma gandeam mai mult la mine. Plus am si zis ca m-am suparat si pe mine insumi, nu dadeam doar vina pe altii asa aiurea.

      Plus, sincer, daca eu in mod real as simti de mai multe ori, nu doar asa ca o exceptie surprinzatoare, greata fizica reala sau alt simptom fizic neplacut real la vreun serviciu bazat pe vreun comportament al colegilor sau superiorilor mei din jurul meu, nici macar fata de mine personal, dar asa in general social profesional, efectiv nu cred ca as sta in acel serviciu, fie ca imi permit sau nu, decat doar poate daca as fi sclav real sau condamnat prin sentinta judecatoreasca sa stau acolo, pt ca intaia mea datorie morala este cea fata de a avea grija de mine insumi, inclusiv sanatatea mea, (asa la nivel preventiv desigur), in primul si in primul rand inainte de toate si in mod prioritar fata de orice alte considerente morale, pt ca mie mi-a spus tata asta ff clar si chiar ff semnificativ de serios de mai multe ori ca trebuie sa invat sa am grija de mine eu singur + independent ca nu are cine.

      Desigur, daca as resimti greata asa chiar ff des sau deosebit de intens, ca m-as duce si la medicul de familie, ca doar nu am de unde sa stiu daca nu o fi cumva din alte motive, sai si din alte motive, nu doar de stress, adica nu am pretentia ca am eu personal capacitatea de a evalua mediul social din jurul meu chiar atat de precis, si, daca vine vorba de un simptom fizic real, e mai bine sa fie consultat si un expert impartial pt coroborare inainte de a sari eu sa iau cine stie ce pastile asa din proprie intiativa. Chiar sincer zic asta, desi desigur ca am mai luat si eu din proprie initiativa de cateva ori cate o pastila de Ibuprofen daca am fost racit si m-a durut capul. Iar la medicamente anti-greata chiar ca nu ma pricep chiar atat de bine, plus ca acum am cautat pe wikipedia si m-am si speriat cand am vazut din cate posibile cauze poate aprea acest simptom.

      Dar totusi doresc sa mentionez ca atunci cand am folosit cuvantul "educat" tocmai prin asta excludeam "genetica". (Si nu voiam sa zic neaparat "educat" de parinti, dar asa in sens de socializare mai generala, pt ca oamenii se mai educa si unii pe altii si pe la scoala generala.)

      Ștergere
    4. Rodolfo, textele tale trebuie studiate cu creionul în mâna, nu ma asteptam la asa o dezbatere. "Chip in taci!"

      Ștergere
  7. de ce neaparat numai femeile? de ce neaparat numai barbatii? Evident si femeile pot insulta, stai numai sa imi scot din maneca setul de injuraturi :))), iar de limbi maro msculine, tocmai s-a plans Rudolph Aspirant. Si ma plang si eu, ca am un sef a 3-4 a oara ma intreaba de mama - desi ii zic ca avem aceeasi varsta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voiam sa clarific destul de sincer ca pe mine nu ma deranjeaza atat de mult limbile "maro", daca asta era cumva asociat la nivel figurativ cu o activitate de tip rimming, (desi e oarecum aiurea sa vezi acest lucru asa in public, si e mult preferabil ca activitate total off serviciu acasa la fiecare in mod total reciproc consensual, preferabil chiar numai in 2 decat in 3 sau mai multi, pt ca asa ceva cere o adevarat concentrare pt cel care ofera si relaxare ff buna pt cel care primeste, si e real mai greu sa iasa optim daca sunt prea multi pe acolo), cat ma deranjeaza efectiv fazele de cutit in spate si apoi, mai rau, uneori chiar IN PLUS, incercarea manipulativa a altcuiva care se vrea leader momentan de a te informa direct despre acest cutit in spatele tau primt de laaltul, chiar daca nu te intereseaza ff mult aceste povesti si daca nu te deranjeaza acel cuti prea tare, pt a putea controla el situatia respectiva ca leader al unui posibil triunghi sau pentagon, etc., din capul lui personal. Adica efectiv NU suport intrigile astea de culise si inca uneori chiar teoretic inaltate la rang de filozofie a vreunei "arte de management". Rimming-ul e mult mai frecvent, desi nu multa lume se angajeaza nici in asta, dar facut total consensual, echitabil, cu generozitate + relaxare intre 2 adulti la ei acasa e total OK dupa parerea mea, desi intr-adevar asta e mai placut pt cel care primeste si e oarecum mai plictisitor sau de nivel de "munca" pt cel care ofera, insa, dupa parerea mea (teoretic principiala) un usor dezechilibru de placeri/eforturi ocazional e total OK si in legatura cu alte pozitii sau tehnici sexuale, daca e efectuat per total a la longue in mod echitabil si mutual satisfacator pt acei parteneri.

      Ștergere
    2. In legatura cu insultele directe, zau, sincer pe mine nu m-a insultat niciodata o femeie asa direct in fata nici la serviciu, nici off serviciu, chiar daca destul de multe au fost in mod real dezamagite de mine, si unele si-au exprimat acest naduf asa direct, insa eu sunt obisnuit ca multa lume atat barbati cat si femei sa fie dezamagite de mine si sa-si exprime un naduf fata de mine, insa nu consider asta o insulta reala, plus ca majoritatea au chiar dreptate, desi poate oarecum numai partial in anumite cazuri. Nici barbati nu m-au insultat direct prea multi, dar cand mi s-a intamplat de obicei a fost destul de violent asociat si cu agresiune fizica reala, atat verbala cat in cateva cazuri cat si de gesturi, si m-am speriat asa de tare, ca nici nu am avut cand sa ma simt jignit sau insultat, asa de socat am fost ! Doar intr-un singur caz m-am simtit ff insultat asa la nivel "moral psihologic", si chiar cred ca am fost real insultat dupa orice definitie posibila de oriunde, dar efectiv dupa ce m-am gandit catva timp i-am gasit totusi aluia niste circumstante atenuante ca era mai batran, in prag de pensie, mai de moda veche, si era ingrijorat si de alte chestii, nu numai de mine.

      Efectiv am simtit nevoia de a clarifica chestia asta in legatura cu cuvantul "insulta"/"ofensa", deoarece am citit recent niste chestii scrise de niste danezi care chiar masurau susceptibilitatea ridicata a unor adolescenti (baieti) din diferite culturi ale lumii (unui orasel din Danemarca) de a se simti ofensat/insultat, (care asta chiar ca difera destul de mult, si nu e neaprat legat de cultura, ci mai mult de individ), dar totodata se refereau si la "valoarea" diferita acordata unei posibile insulte de catre membrii unor diverse culturi, adica cat "conteaza" o posibila insulta, odata perceputa ca atare, pt oamenii din grupul respectiv, si asta chiar diferea semnificativ intre diversele grupuri culturale din acel orasel cf acelor danezi...numai ca efectiv nu am vazut decat pe baieti, nu stiu daca se gaseste ceva asemanator si pe fete, probabil ca da, dar nu am cautat eu...a fost o chestie care mi-a cazut sub ochi total intamplator, ca eu nu prea citesc chestii din astea despre diferite culturi asa in mod obisnuit, insa in Scandinavia ei sunt mai interesati academic la nivelurile astea pt ca ei au trait cam izolati de alte culturi destul de mult, numai suedezii cred ca au o experienta diplomatica mai practica de mai multa vreme, dar in general intelectualii din multe domenii chiar par a fi curiosi sa afle despre aceste culturi straine, sa se perfectioneze, norvegienii si danezii mai mult pe dialog de negocieri in caz de conflicte mai mult decat pe diplomatie reala...culmea e ca barbatii par a fi real mai interesati de aceasta perfectionare, cel putin din cate am vazut eu...pe femei nu le prea intereseaza acest tip de lucru de negociere, ele chiar par interesate asa academic mai mult de leadership organizatoric al altora si uneori mai rar poate si de etichete sau clasificari, deci tot mai mult organizatoric.

      Dar desigur asta e o privire ff de ansamblu superficiala, pt ca nu sunt in domeniu, si eu in mod real citesc mai mult texte de nivel de reviste de popularizare stiintifica de tip Discover, iar pe culturi "straine", sincer zic ca nu am trecut niciodata la texte dincolo de ce scrie sub pozele cu diversi aborigeni, sau amazonieni, si pigmei din National Geographic.

      Ștergere
    3. Asa Cleo, loveste tare, întotdeauna e mai amuzant sa vezi o femeie "sloboda la gura" decât un barbat, mai ales cu sefii! :))

      Ștergere
  8. si o intrebare off topic, cred ca te-am mai intrebat, dar cred ca era in perioada in care ce comentam, se duceau in neant. Deci: Ai in dreapta sus, tot felul de citate. Le pui tu manual? vin ele automat? Ca unele chiar imi dau batai de cap ( de exemplu eu nu stiam cine e Sacha Guitry ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citatele le pun eu, nu exista nicio regula. Depinde de context si de starea în care ma aflu. Am o colectie întreaga pe care o pun mereu la zi si cum public o zicere, o fac italica si o "vopsesc" în albastru în documentul original. Asta ca sa nu pun ceva de doua ori, cu toate ca probabil se mai întâmpla...

      Ștergere
  9. distractie maxima azi iti doresc,iti las o imbratisare si o urare de la multi ani! :)
    >D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru' mâna, pentru mine e ultima de anul asta. Vad ca si D-l Ilescu si-a luat "portia" asa ca sunt linistit!

      Ștergere

Scrieti baieti, numai scrieti!