marți, 23 iulie 2013

Meloman pentru toata viata - Redbud Tree

Mark a renuntat demult sa se mai "bata" ca sa fie cel mai bun ghitarist. Dupa unii a fost, poate mai este înca, ceea ce vrea el însa acum este sa scrie si sa compuna cât mai mult. Muzica, versuri, cântat si "jucat", adica tot.

Redbud Tree


Data trecuta Sorin-e spunea ca altii fac mai mult zgomot. Am gasit un clasament cu cei mai buni zece "all time". Nu stiu cine face clasamentele astea, dar ma cam îndoiesc... Singurul normal de acolo ar fi Angus Young. Important este însa ca ghitara sa fie "în colturi", cât mai ciudata.

5 comentarii:

  1. tu cum asculti muzica asta ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O ascult în bucla, în masina, la calculator când scriu sau fac altceva, iar când nu se poate, o fredonez. De când am vazut concertul, pe 15 mai, ascult mereu astea doua discuri. Asa fac mereu, le ascult pâna le învat pe de rost cu toate detaliile si pâna când, la sfârsitul unui cântec, stiu ce urmeaza.
      Pe 21 septembrie îl vad iar pe Waters. Va urma deci o perioada de "ziduri"!

      Ștergere
  2. Deşi sunt cotaţi buni chitarişti , cred că asta se referă doar la modul cum ştiu să zgomoţească , să amestece sunetele pentru că eu nu sunt convins că dacă ar repeta melodia ar scoate aceleaşi sunete în aceiaşi ordine sau poate chiar în asta constă , să zic frumuseţea , melodiilor lor . Nici nu pot să îmi închipui în ce stare ar trebui să fie un om normal pentru a trăi aceste sunete .
    Nu mi-a plăcut niciodată genul ăsta deşi nu am nimic împotriva lui .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mii de scuze am intrat direct în subiect şi am uitat ce era mai important !
      Te salut Dan-e !

      Ștergere
    2. Weekend frumos Sorin-e!
      O ghitara are doua gâturi, alta este cum spuneam, în colturi si ultima are 8 corzi. Si toate fac zgomot. Cred ca se urmareste mai ales virtuozitatea, cu toate ca si aici ar mai fi de discutat...

      Ștergere

Scrieti baieti, numai scrieti!