sâmbătă, 7 iunie 2014

Iar m-am inervat

Pe cine ? Pai pe Banciu… Pe lânga supararea de la aia de ieri, adica de azi, na, ca iar încep. Zeci de ani n-am mai stiut ca românii joaca tenis. Ma rog au mai jucat, dar la nivel foarte înalt, adica Nastase (Adrian) cu Bush. Cred ca de aici li se trage, ca niciunul nu se simte prea bine. Când în sfârsit mai fâlfâie un steag românesc la Roland Garros au si aparut criticii. Pâna si tzutzarul jurnalistilor români, C(ristian)T(udor)P(opescu) adica, îsi da cu parerea, dar macar el o lauda. Auzi, cica Simona nu prea se pricepe la « scurte ». In argou asta înseamna stopuri. Las’ ca te pricepi tu la scurte CTP-ule, ca si Titiac ieri la centimetri. Mai baiatule, daca ai jucat tenis 50 de ani ca plezirist, dupa cum ai spus, nu înseamna ca poti da si lectii unui semifinalist la Paris.

Da’ hai sa vedem ce-i cu Banciu. Asta zice ca nu-i mare lucru cu Simona, ca a batut-o pe una de pe locul 18, pe alta de pe 28 si pe urma pe nemtoaica de pe 27. Deci niciun nume mare… Si asta se pricepe la tenis… Pai hai sa-ti iesplic eu, ba, copilul ploii. La Paris sunt 32 de capi de serie. Deci dintr-un foc numerele tale sunt capi de serie. Pe urma tragerea la sorti este astfel facuta ca acesti capi de serie sa nu se întâlneasca decât din optimi, deci dupa trei meciuri mai « usurele ». Deci daca fata era a cincea (parca, acum e a treia) si cele din fata ei au fost eliminate (deh, mai sunt si surprize !), ce vina are ea ca a ramas cea mai bine cotata din turneu ?. Ca sa pricepi si tu, când esti foarte bun, joci cu din aia mai slabi, implicit ! E clar ?? Bafta si vorbeste si tu frumos despre români, macar o data în viata ta, amarâtule!

10 comentarii:

  1. tenisul este un joc elegant, de l-ar comenta doar cei care inteleg sensul acestui cuvant ar fi bine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si din ce în ce mai dur si asta se vede si la comentatori, acolo-i box adevarat!

      Ștergere
  2. eu credeam ca romania are 20milioane de specialisti in fotbal.Se pare ca la fel suntem de specialisti si in tenis.
    Asa e in tenis.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZROVgsIuMds

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsul de la postarea cealalta merge si aici. Mai trebuie putina nesimtire, De asta unii nu duc lipsa...

      Ștergere
  3. Sfat pentru a nu te ma Inerva , nu te mai uita, Dan...la asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori zice bine ce zice, dar din ce în ce mai rar. Boala avanseaza...
      E mai usor sa-i înjuri pe toti românii sau sa citesti ziare în spaniola, pe bani grei...

      Ștergere
  4. Dan, nu-ti mai bate capl cu un individ de genul asta...Simona Halep e pe locul 3 in lume...PUNCT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia nu pricep raspunsurile simple, trebuie sa vorbesti pe limba lor!

      Ștergere
  5. Banciu place romanilor ca zice "cur" si "cacat" la tv...ca de altfel, ce naiba sa-ti placa la ce zice el..e un negativist ..
    daca si de copila asta nevinovata, care este de o puritate si sinceritate debordante...cand o vezi iti vine s-o strangi in brate si s-o mangai pe cap...el o defineste ca pe-o "taranca"...ce sa mai...

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!