sâmbătă, 7 iunie 2014

Nelson

Ca sa nu se interpreteze, în România este deja mâine, iar acolo aici este ieri, ca sa zic asa. Cu toate ca eu scriu asta azi… Cred ca de la teoria relativitatii mi se trage, cine s-o mai înteleaga? Sa-mi aduceti aminte într-o buna zi sa va spun un banc cu teoria relativitatii, nu prea e de scris pe blog, dar la câte tâmpenii spun unii chiar la TV, merge…

Deci Nelson. Nu amiralul, nu Mandela, nici Mondialul. Va fi vorba în treacat despre Nelson Monfort. Este un jurnalist si reporter sportiv francez, un fel de Topescu, numai ca Nelson al nostru vorbeste liber si stie o gramada de limbi straine. Daca le amesteca ies si mai multe. Si mai este o deosebire esentiala : Nelson nu este senator.

Cum are el obiceiul, într-o pauza a semifinalei Smonei Halep a schimbat câteva vorbe cu niste personalitati din tribuna. Cu ce personalitati poti sta de vorba la Roland Garros când joaca o românca în semifinala ? Evident cu Jon Tiriac (cum scria pe masinile lui când era ceva mai tânar) si Ili Nastaz. La patru ace, deci opt în total si cu palarii de care se dau la intrare sa nu te bata soarele-n cap :
- Ili Nastaz, ce parere aveti despre…
- Senatior Nastaz, se baga Jon în vorba, ca sa fie treaba clara.
Ma rog, Nastaz da un raspuns neasteptat de banal si lipsit de continut pentru un senator, dupa care vorbeste iar Jon, mângâindu-si mustata, filozof si la obiect :
- Daca Halep ar avea 20 de centimetri în plus, ar fi alta treaba…

Pai hai sa vedem nea Ioane : Simona are deja 1,68, cu 20 de la matale face 1,88 si ti-ar scuipa cojile de seminte drept în palaria aia alba si frumoasa. In rest de acord cu centimetrii, stii mai bine ca altii ce înseamna pentru organism niste centimetri în plus sau în minus…

6 comentarii:

  1. bine ca n-a vorbit cu hponta, tsiganul atomic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La semifinala nici n-a fost, înteleg ca azi era acolo. Nu stiu cum o fi intrat, o fi avut bilet adevarat?
      Daca si Banciu a fost, nu ma mai mir de nimic. Sa vezi acum citate frantuzesti...

      Ștergere
  2. la ce ziceai ca sunt buni niste centimetri in plus?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar n-am, dar se pare ca subconstientul lui Tiriac a vorbit. Sau inconstientul. Sau amândoi...

      Ștergere
  3. de la colocatar citare: astia 2 (Jon + Ili, cum bine le zici) au impresia ca dupa ei e potopul, nimeni nu mai stie sa dea in mingea aia. Uita ca Simona are 22 ani, si un potential imens: daca acum a castigat Maria S. pt ca are experienta, Simona va castiga urmatorul tur.
    Hai Simona!

    Cat despre bilete, sunt absolut sigura ca la fiecare meci din asta se tin 5-10 locuri sa le vanda la 2000 euroi biletul cu o zi inainte. Daca nu fac asta organizatorii, atunci o fac binshnitarii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria a câstigat (si) pentru ca stie o multime de trucuri ca sa enerveze adversarul.
      Era un banc: "Cine-i prim ministru, ce foema are balega de vaca, cum arata cacareaza de oaie, când a trait Ludovic al XIV-lea?". Toti stiu sa raspunda, dar la Ludovic ramân pe gânduri. La politica si rahati se pricep toti. Mai nou vad ca unii (inclusiv Banciu!) încep sa se priceapa si la tenis...
      Nu apeleaza omul nostru la bishnitari. Când poti sa-ti copii un belet la xerox...

      Ștergere

Scrieti baieti, numai scrieti!