sâmbătă, 19 decembrie 2009

La -15° ...

... în mediul nostru profesional cu pǎsǎrele. Dacǎ vǎ uitaţi atent veţi vedea o porumbiţǎ rusoaicǎ şi blondǎ natural. De Crǎciun o sǎ mǎnânc sandwich-uri, e clar… Mai este o lebǎdǎ (doi?), o mulţime de raţe, I mean duckies, o cioarǎ şi un ciocârlan, nu neapǎrat în ordinea asta. Şi chiar un copac (sau copacǎ, nu-mi dau seama) care face balet. La prima vizionare a fotografiilor, toate câte erau (vreo douǎ sute), Nana - Zvetlana mi-a spus la poza cu cele douǎ umbre : “Ia uite, între noi doi se vede cine-i introvertit şi cine extrovertit (“ǎ”, nota mea, ca sǎ nu fie dubii). Se cunoaşte dupǎ cum ţinem mâinile, eu cu degetele desfǎcute, tu cu palma strânsǎ”. Dacǎ ar şti ea în câte feluri m-am gândit cum sǎ-mi ţin degetele! Am ales pânǎ la urmǎ poziţia cea mai decentǎ. Salutare la toţi!

7 comentarii:

  1. Rusoaica zici? Daca-ti da sanwichuri cu caviar si sampanie, nu-i rau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Printre altele, Alteta! De fapt e din neamul lui Sobieski. Tot sânge albastru, poate va cunoasteti. Sobieski mie mi-a lasat doua minuni: vodca si nevasta. Nevasta prin intermediar, iar pe intermediar îl chema Orlovschi. Tot sânge albastru. Dupa ce-a terminat turul Europei s-a oprit la Iasi. Si de-acolo a furat-o un razes fara frica (atunci...).
    Cu sandwich-ul a fost mai greu: dupa negocieri am obtinut doar unul, doua felii de pâine alba între care pun una neagra. Tot e bine, se putea si invers.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutari Nanei!!!
    Ia uite, nu stiam de unde esti sa tras prin inel, de la painea neagra... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Te salut si eu Duduca ! Nu, nu e Dan, e Nana. Dupa cum vezi, daca el ti-a fost nas, te adopt si eu olecutzica... O sarcina usoara pâna la capat îti doresc. Dan spune el multe, dar aici are dreptate : mai e putin si gata ! Acuma e plecat, de un timp îl vad ca încaleca pe un bat si spune ca pleaca la plimbare cu calul. E copt bine, acusi da în pârg, sta sa cada…Sper sa cada in picioare: Craciunul bate pe la usi, avem musafiri si-s multe de facut pe lânga casa, în casa si mai ales… în bucatarie, laboratorul de creatie al Domniei Sale alaturi de al Domniei Mele. Deci, un Craciun fericit alaturi de cei dragi tie !

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Multumesc de urari Nana, si saru mana!
    Pai sa aveti spor in bucatarie si voie buna de Sarbatori.
    La bucatarie trebuie sa iasa cum trebuie, cu Dan numai bine copt!!! :))
    Un Craciun Fericit familiei Vaideanu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca-s prea copt devin atos si greu de digerat...
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!