luni, 19 iulie 2010

Remembrance Day


"Pe 8 iunie 2010 a urcat pe scena de la Rockhal din Luxemburg, aproape doi ani dupa ce daduse tot acolo un concert grandios." ... scrie presa.

Am avut norocul sa fiu la Rockhal la amândoua. Si as vrea sa mai poata face el turnee promotionale si pentru alte si alte albume ca sa mai pot si eu sa fiu în sala sa-l ascult.

Astazi, ca si ieri sau mâine si întotdeauna va fi Remembrance Day. Din ultimul lui album, Get Lucky.

Time has slipped away / The summer sky to autumn yields / A haze of smoke across the fields / Let's sup and fight another round / And walk the stubbled ground /
We will remember them…


Parca trebuia sa fac o pauza în amintiri, cât sa trec de la un raft la altul. Despre multi am scris, poate despre si mai multi am sa mai scriu. De ce ma opresc tocmai acum ? Nu stiu, în primul rând nu-i nicio graba, din pacate multi dintre ei nu mai sunt… Pe urma nu vreau sa devina monoton, asa ceva nu trebuie sa fie monoton. E timpul sa mai zâmbim sau sa ne încruntam, cu sau fara motiv, dar motive sunt, sa ne luam dupa toane chiar daca nu suna prea frumos (oho, toti avem !) si sa nu ne planificam viata, bucuriile, supararile si lungile plecari cu precizia unei linii trase cu dermatograful. O singura picatura de ploaie si rezultatul este catastrofal ! Sub pojghita asta sunt lucruri mai importante. Toate se întâmpla altfel si altcândva decât vrem noi. Tocmai pentru ca se întâmpla, ni se întâmpla noua, sunt ale noastre si nu spectacolul altora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrieti baieti, numai scrieti!