joi, 30 septembrie 2010

Vacanta - evenimentul lunii septembrie

De când am venit ma mut de pe un scaun pe altul ca n-am stare. Trebuie sa încep sa povestesc cuiva cum a fost în vacanta dar nu merge. Toate-s înca într-un mare ghem din care mai iese câte-un capat de vorba, un început de cântare, un sfârsit de film, un râs, alt râs, ce mai râs !! …

Asa ca deocamdata mai stau si între timp fac ordine în poze, filmulete si râsuri. Iar daca vreo nazbâtie mai cu mot iese deasupra, o scot la lumina.

Azi despre evenimentul lunii septembrie : ziua Nanei pe 22. Aranjasem cu Andreea înca din iulie sa vina macar câteva ceasuri la Bucuresti si sa apara acasa asa, din senin, în toiul petrecerii ca sa-i faca o surpriza lu’ mama ei si sa-i spuna La Multi Ani în direct. Asa ca ea si-a luat câteva zile de concediu iar eu i-am luat biletul de avion (nu de alta dar fusese ideea mea) si a putut chiar sa mai ramâna la Bucuresti înca trei zile dupa ce am plecat noi. Deci casa era plina, lumea deja cu chef si Andreea nu mai venea. Toti erau la curent si ma întrebau din priviri ce se întâmpla, “tu numai ne faci un semn si noi începem sa cântam“, Rodica îmi spunea de la aeroport ca avionul are întârziere, Nana vroia sa stie când scoate friptura, “mai stai putin, abia au venit oamenii astia, n-am baut decât doua sticle de whisky, una de vodca, una de gin si niste bere, nici nu ne-am încalzit bine“, din nou Rodica “suntem la Arcul de Triumf“ si în sfârsit pe la 9 trecute seara s-a întâmplat cam asa :



Prima constatare, la rece: Silva neagra este ereditara.

14 comentarii:

  1. La Multi, Multi Ani Nanei!
    Intr-adevar surpriza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Ieri s-a facut saptamâna. Iar azi stau ca un ... în ploaia din Charleville.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, Nanei si de la mine!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Costel
    ... si ti-ai dat seama dupa 10 ore... Bravo Maître! Atunci La Multi Ani si pentru Yvonne si sa va bucurati de împlinirile ei!
    Astept sa vad ce surpriza o sa-mi faca Nana de cei 60 de ani ai mei, undeva la iarna si poate tot la Bucuresti. Probabil o va chema pe Andreea si o sa ma puna tot pe mine sa-i fac rezervarea pe net pentru ca ma pricep!

    RăspundețiȘtergere
  5. La mulţi ani!, să fie cu ginduri bune si zile senine;
    imaginea cu berea şi ţigarea ascunsă în cealaltă mână este foarte bine prinsă...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca gestul cu tigara este reflex, n-o mai ascunde de ani buni. De fapt nici nu cred ca a ascuns-o vreodata...

    RăspundețiȘtergere
  7. Zvetlana si cu mine îti spunem multumesc Vania. In plus ea ar vrea sa se si spovedeasca. Eu as vrea sa ma mai gândesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. hello , cu intarziere !

    Multi ani fericiti , bucurosi si sanatosi :):) Doamnei Dumitale!!!
    de departe dar unde , *only in Amerique* este...* indian summer * :):)
    http://www.youtube.com/watch?v=BT_ZQdY0h8o&feature=related
    J.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc, adica multumeste, adica multumim amândoi soptitoareo!

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci si voi v-ati tinut de surprize si sotii:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu se întelege exact de ce ne-am tinut, dar pentru eliminarea confuziilor declar aici ca ne-am tinut si de şotii si de soţii :))

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!