vineri, 21 octombrie 2011

Continua pauza de vinerea cu tâmpitii ei

1 om = 1027 alti oameni?

A cui e aritmetica asta si-n ce baza, ca sa spun asa?

14 comentarii:

  1. @Mihaela
    Daca stai sa te gândesti, fiecare se poate socoti multumit dar si în pierdere. Evreii si-au eliberat un singur om, ceilalti 1027! Avantaj ceilalti! Pe de alta parte este ce scrie în articolul tau. Dar oare chiar asa o fi? Dincolo de conotatia comica, te uiti la el si vezi ca nu prea face nici doi bani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca nu mai aveau loc in puscarie si au eliberat spatiul. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristi
    Asta-i problema? Mai faceau un zid maaaare în jurul lor si gata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mde...Nu e de ras. Evreii au ridicat la rang de lege principiul de a nu-si abandona ni maca un singur om. Mie mi-ar placea sa fac parte dintr-un grup in care sa am incredere absoluta ca nu ma va abandona la ananghie.
    PS Ai un ping la ART Club !

    RăspundețiȘtergere
  5. ...pe de alta parte cred ca-si vor scoate camasa, din moment ce au reusit sa retina 1027 si ceilalti doar 1 ..si este de apreciat schimbul..si valoarea ce i-o dau semenii acelui soldat..

    RăspundețiȘtergere
  6. @Zina
    Si aplica deci altora umilintele si suferintele pe care le-au suportat ei în timpul razboiului? Pâna la urma exista sau nu (o) rasa inferioara?

    RăspundețiȘtergere
  7. @Gânguritu
    Pai cu ce armata au ei nici nu-i de mirare! Nu ma catalogati ca as fi asa si pe dincolo, am prieteni si evrei si arabi, nici unii nici altii nu sunt asa cum vedem la stiri. Un amic evreu spune chiar ca ai lui au depasit demult anumite limite acceptabile.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Minoki
    Acum doua zile, în urma unor negocieri, Hamas a eliberat 1 soldat israelian prizonier de aproximativ un an, contra 1027 prozonieri palestinieni.

    RăspundețiȘtergere
  9. ce pot sa zic... poate nu intelegem noi exact cum sta treaba...Totusi 1027 pt 1?

    RăspundețiȘtergere
  10. @Mircea
    Chiar asa prosti n-om fi, mai întelegem si noi câte ceva, poate nu unele detalii. Totusi, vorba ta, 1027 pentru 1?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiu cazul in profunzime si nu stiu cine este de fapt acel israelian eliberat la schimb, insa ma gandesc ca este teoretic posibil, ca din punct de vedere profesional, un om sa fie raspunzator de management-ul a 1027 de cazuri de alti indivizi free-lanceri sau simpli angajati individuali, asta neinsemnand ca acel om este cumva mai "valoros" ca om sau profesionist doar pt. ca e manager-raspunzator de cazuri de alti oameni, dar insemnand un fel de valoare economica-sociala-profesionala a activitatilor prestate de acel om vs. valorii economice-sociale-profesionale a activitatii prestate de ceilalti 1027 de indivizi. Poate ca s-a luat in considerare si salariul/ora a unui israelian de pregatire corespunzatoare israelianului eliberat vs. salariul/ora al unui palestinian de pregatirea corespunzatoare palestinienilor schimbati. Mai stii ?

    RăspundețiȘtergere
  12. @Rudolph
    In profunzime cred ca nu-l stie nimeni, însa îmi place grozav cum dezvolti. Ai perfecta dreptate teoretic, mai adaug ca acel unic om era soldat, asa zice lumea. Deci o meserie în care trebuie sa-ti fie clar la angajare ca se mai întâmpla sa mori sau sa omori. Ca si ceilalti 1027 de altfel.

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!