duminică, 13 ianuarie 2013

Happy weekend (24) - Man and Woman (18)

Femeile se indragostesc de ce aud, barbatii de ce vad... de aceea femeile se machiaza si barbatii mint...

O fi adevarat, Elly?

24 de comentarii:

  1. ha ha...
    eu ma machiez putin si apreciez barbatii care vorbesc mult cand e cazul si chiar deloc daca imprejurarile o cer :))
    dar sa vedem ce spune si Elly :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu era vorba de vorbit mult, ci de spus minciuni! In orice-mprejurare, la munte sau la mare!
      Vad ca Elly spune ca tine!

      Ștergere
  2. simplyuniqueword@wordpress.com13 ianuarie 2013 la 12:06

    =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Care va sa zica vreti parerea mea? :))
    Am si ochi si urechi. Nu in egala masura. ;)
    Ma machiez chiar foarte putin dar, in general, am cunoscut destui barbati care nu sunt surdo-muti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica nu sunt în numar egal? Trebuie sa vad si eu chestia asta Elly!

      Ștergere
    2. Cred ca v-ati vorbit înainte Pandhora!

      Ștergere
    3. @Dan
      Voiam sa spun ca de regula "vad" mai bine... ;)

      Ștergere
  4. Barbatii mint?!? Oooo! :) Acu' am aflat zvonul...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am solutia problemei legate de minciunile barbatilor ! Trebuie NEAPARAT, in paralel cu indicatiile UE de a angaja minim 40 % femei in functii le leadership, (ca asta se poate face destul de rapid, ca precis sunt destule femei competente pt asa ceva), incurajat si tineretul masculin de a se angaja in training si joburi pt ingrijit si educat copii mici la nivel de crese, gradinite, scoli primare. Parerea mea este ca maj baietilor invata sa cam minta atunci cand maj educatoarelor si invatatoarelor chiar erau si inca sunt de sex feminin, deoarece se STIE ca baietii NU sunt la fel de buni la scoala ca fetele la aceste varste mici, sunt si mai neatenti, sunt si mai putin constiiciosi, invata sa si citeasca mai greu, sunt efectiv intraziati neurologic in maturizare destul de mult, plus si cand vine adolescenta suspectez ca in mod real mai multi baieti vor deveni intarziati sau pierde puncte de IQ decat fete, (ca recent s-a arata ca lumea poate fie castiga sau pierde puncte de IQ si in adolescenta), si atunci efectiv baietii invata de mici sa minta pt ca sa nu ii certe d-na invatatoare, sa scape sa fie scosi la tabla, sa scape sa ia note proaste, etc, si mai si invata destul de repede si se si perfectioneza ca daca dau ochii peste cap si sa uita dragalas sau inventeaza o poveste cu un catelus schiop care i-a impiedicat sa isis termine tema, sau arata ca stiu sa faca o jonglerie cu o mingiuta (ca pe neurologic motor dupa prima copilarie, baietii incep sa fie ceva mai des mai buni decat fetele, efectiv ca asa e atat innascut cat si incurajat de mediu), etc, invata repede prin feed-back pozitiv ca le si merge !!

    Insa un baiat nu va putea pacali asa de usor alt baiat sau mai ales barbat ! Asta precis ! Pt ca efectiv se stiu unii pe altii de mici copii ce-au facut ei la randul lor ca sa treaca prin scoala + efectiv unui baiat mai mic chiar ii e si frica mai reala si concreta sa minta chiar asa in fata un barbat real mai mare decat el MULT mai mult decat sa minta o femeie (e ceva probabil tot biologic, bazat chiar pe acel vizual imediat, si chiar sincer cred ca asa este pt majoritatea, nu doar pt cei mai speriosi din fire asa ca mine, carora le e frica atat de barbati cat si de femei mai mari) !

    Asa ca daca baietii vor fi educati de mici si inconjurati de mici de ingrijitori si educatori masculini in dreapta si in stanga vor fi descurajati sa minta + fetele vor fi incurajate sa invete si ele sa minta mai perfectionat, (pt ca efectiv lor le va merge usor cu acesti barbati mai mari pt ca maj fetelor, chiar mai mici, SUNT real mai destepte + persistente la invatatura decat un barbat aparent masiv, oricat de profesor ar fi el...adica nu vreau sa ma bag in chestii controversabile, dar chiar asa este intr-o oarecare masura).

    Deci eu recomand minim 40 % ingrijitori si educatori in crese, gradinite, scoli primare barbati, in paralel cu minim 40 % femei CEO pe UE ! Plus se cauta in continuu oameni dispusi sa ia joburi din astea de ingrijitor si educator copii mici ca efectiv sunt joburi grele + desigur prost salarizate, se mai reduce si somajul, rezolvam si problema economiei pe UE, si poate va fi si cu Happy ending !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plus in Franta chiar exista deja o traditie mai veche de institutori de scoli primare masculini, (exista parca si la vremea lui Ion Creanga si in Romania), am remarcat ca Franta oricum este in fruntea efortului de reclama europeean pt a atinge pragul de 40 % CEO la femei, hai sa se atinga acum si 40 % educatori de copii mici barbati pe restul UE.

      (Eu ma retrag din cursa fie pt job de CEO, fie pt job de educator copii mici pt ca eu am ramas oarecum intarziat scolar + nici nu m-am perfectionat prea bine cu minciunile, iar din punct de vedere motor ma pricep mai bine la genuflexii sau la luat la goana asa per total, si astea nu sunt aptitudini bune nici pt CEO, nici pt un leader sau educator de grup de copii care alearga de colo colo).

      Ștergere
    2. Am citit cu atentie si de mai multe ori Rodolfo, ceea ce nu-i usor!
      Uite ce se întâmpla cu politistele din România, de-un exemplu! Si de alt exemplu imagineaza-ti femei-macelar. Cam cum ar fi? Daca le vin idei?
      Mai stiu eu si niste barbati institutori care acum sunt la mititica...

      Ștergere
  6. adica, sa-nteleg ca trebuie sa ne facem "autoportretul robot"????!!! hahaha
    cica (banc):Politia cauta un suspect. Semnalmente : suspectul este frumos si inteligent. Pentru tine nu imi fac griji, dar eu unde sa ma ascund? :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai tu ar fi trebuit sa te fardezi, nu sa minti! Câteodata merge, daca e facuta cu buna intentie!

      Ștergere
  7. Exista totusi femei care nu se machiaza. :) Dar oameni care nu mint?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-i vorba de oameni în general, ai dreptate, important e sa minta frumos. Despre machiat am vazut mult, putin, dar nimeni n-a spus pâna acum "deloc"!

      Ștergere
    2. Nu exista un deloc continuu, dar exista zile cu deloc. Crede-ma pe cuvant.

      Ștergere
    3. Eu te cred pe cuvânt, dar barbatii mint, ma crezi?

      Ștergere
  8. azi sunt machiata. Noroc ca nu se intampla des sa ma trezesc devreme :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca eu trebuie sa spun o minciuna? OK: "Nu-ti sta bine!"

      Ștergere
  9. Adică femeile nu mint ?! Hahaha !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum spuneam mai demult, doar când va complimentati una pe alta, altfel niciodata!

      Ștergere

Scrieti baieti, numai scrieti!