Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Arhivă blog
-
►
2014
(82)
- decembrie (3)
- noiembrie (11)
- octombrie (8)
- septembrie (11)
- august (3)
- iulie (4)
- iunie (10)
- mai (8)
- aprilie (2)
- martie (11)
- februarie (3)
- ianuarie (8)
-
▼
2013
(136)
- decembrie (12)
- noiembrie (9)
- octombrie (14)
- septembrie (19)
- august (5)
- iulie (15)
- iunie (9)
- mai (8)
- aprilie (12)
- martie (5)
- februarie (5)
- ianuarie (23)
-
►
2012
(218)
- decembrie (27)
- noiembrie (22)
- octombrie (18)
- septembrie (12)
- august (12)
- iulie (15)
- iunie (22)
- mai (15)
- aprilie (14)
- martie (25)
- februarie (22)
- ianuarie (14)
-
►
2011
(160)
- decembrie (16)
- noiembrie (22)
- octombrie (17)
- septembrie (17)
- august (4)
- iulie (16)
- iunie (12)
- mai (10)
- aprilie (16)
- martie (17)
- februarie (8)
- ianuarie (5)
-
►
2010
(116)
- decembrie (8)
- noiembrie (7)
- octombrie (10)
- septembrie (4)
- august (11)
- iulie (16)
- iunie (15)
- mai (9)
- aprilie (12)
- martie (14)
- februarie (4)
- ianuarie (6)
Câte sortimente de măsline! Cre'că mi-ar lua o grămadă să mă decid ce să cumpăr.
RăspundețiȘtergere:)
Cel mai bine ar fi câte putin din fiecare!
ȘtergereAi dreptate. Dar tre' să ai burtă de popă ca să gusti 1-2 din fiecare...
Ștergere:)
Cu tot cu sâmbure, ajuta la digestie...
ȘtergereOhoo, marfa nu gluma! Metaxa pour toujours!
RăspundețiȘtergereDai un ban dar stii ca nu-l mai ai!
ȘtergereMăsline românești n-aveau?
RăspundețiȘtergereFacem si masline? Eu stiam ca suntem cei mai mari exportatori de banane din Europa...
ȘtergereEu am un măslin în spatele blocului. Bine, nu știu dacă e adevărat sau e de jucărie... :)
ȘtergereO fi bananier...
ȘtergereBrancoveanu, grecesc? Alexandrion Group Romania produce vinarsul dupa reteta traditionala romaneasca.Cel putin asa spune prezentarea: "Vinarsul Brancoveanu XO este produs dupa o reteta traditionala a vinurilor romanesti Zghihara, Cramposia si Iordana. Invechirea se face in butoaie de stejar romanesti, de tip aromatice "quercus petraea" si "quercus robur", din zona Carpatilor. Vinars Brancoveanu XO reflecta traditia si cultura Romaneasca printr-un gust intens, elegant si rafinat; vrednic de a purta numele unui domnitor emblematic pentru istoria Romaniei". Eticheta dinfotografie difera de cea din prezentarea oficiala, dar denumirea este aceeasi. Deci, traditional grecesc sau tradititonal romanesc?
RăspundețiȘtergereAsa mi-am zis si eu. Domnul Tarii Românesti, omorât de cinci ori de turci, vorba poetului, nu si-ar fi pus numele pe o eticheta de coniac grecesc... Ce spui tu seamana cu reclamele la vinuri si whisky: "este rotund si de caracter"!
ȘtergerePe blogul asta se glumeste mult, mai poftim!
Ce colecție ai adunat.
RăspundețiȘtergereSă ai o noapte liniștită și faină !
As fi vrut eu s-o adun, dar n-aveam loc în bagaje. Asa ca am luat ulei si masline!
ȘtergereSeara frumoasa sa ai Liviu!
:)) frumoase rafturi! si ce de maslineeee! si câte sorturi de uleiiiiii! :) La tarii nu ma bag ca ma pricep - am impartit responsabilitatile în familie ;))
RăspundețiȘtergerehappy WW!
Te citez cu ghilimele: "La tarii nu ma bag ca ma pricep". Gura pacatosului adevar graieste!
ȘtergereUleiul este într-adevar grozav, îl manânc cu pâine si oregano, o minune...
Nu mai pot zice decit Happy Wed. ca ochii mi se duc involuntar spre bunataturi!
RăspundețiȘtergereMi se face foame instantaneu, mai ales la ultimele doua poze...
ȘtergereEu cred fiindca le-am vazut la mama lor. Ce pot sa spun e doar ca pretul la Metaxa n-a prea crescut de acum vreo 7 ani cand am fost eu. La restul nu le-am luat "pulsul" ;)
RăspundețiȘtergereCurios, abia acum m-am uitat si eu la pretul coniacurilor, ma uitam mai ales la celelalte. Nu prea ma omor cu coniacul...
Ștergeremai, mie..dintre toate cartile astea, imi place "Metaxa" de Spyros..si sunt constanta in gusturile mele..de vreo 25 de ani... :) restul sunt nuvele de seara..unele spumoase...altele seci... :)
RăspundețiȘtergerefelicitari Nana ptr imagini ... :)
Am citit si eu vreo doua, sunt la fel si m-am plictisit repede. Nici literatura ruseasca nu e rea, vesela, de un romantism molipsitor, plina de pasiuni mistuitoare. Personal am citit mult creatii scotiene, intri în atmosfera foarte repede, dupa doua, trei capitole se face brusc ceata.
Ștergereah, daaaa...si mie mi s-a-ntamplat odata, dupa primul capitol, chiar am vazut, precum Hamlet, duhul din ceata, plimbandu-se printre creneluri...i-am auzit chiar si vocea..nu i-am raspuns ptr ca nu stiu daneza...
RăspundețiȘtergeredar..doar a doua zi am aflat, de la sotul meu, ca niciodata nu pui ice-rock la al doilea capitol ptr ca se declanseaza o extorsiune al unui degajament intr-o apa si..uite ce se-ntampla...vezi duhuri... :)
Eu nu pun nici la primul, daca este un capitol de calitate, îl dilueaza. Pe de alta parte cu apa se metabolizeaza mai usor si intra repede în sânge, dupa care vezi duhuri,, auzi voci...
Ștergere