vineri, 28 mai 2010


Se spune ca dusmanii doctorilor sunt toti pe lumea cealalta. Fals ! Exista o categorie de doctori ai caror pacienti vii le sunt (ma rog, aproape toti, mai putin eu) inamici. Da, ati ghicit, sunt dentistii. Si totusi eu pe-al meu îl simpatizez deosebit.

In primul rând ca nu m-am dus la el ca ma durea maseaua, nu ma durea decât spatele. M-am dus pentru ca a vrut el sa ma vada. Pentru asta m-a invitat sa facem Pastele la el acasa si atunci i-am dat un randevu la el în cabinet când ma întorc din vacanta. A fost foarte multumit si am baut un pahar împreuna, el care nu prea bea. Ei bine, m-am întors din vacanta. N-a pus mâna pe cleste, nici pe ciocan si n-am sarit nici pâna-n tavan. Daca vroiam sa-i spun ceva, îi faceam doar un semn, îmi scotea pickhammer-ul din gura si ma asculta. Imi da voie sa manânc orice si-mi ofera el mie un whisky sau ce vreau eu. Mi-a reparat o plomba, nu ca nu mai era buna, dar în 20 de ani se mai colorase de la cele câteva tigari fumate si nu mai era estetica. Cu ocazia asta m-a rugat sa ma las de fumat. Poate, mai vedem… Norocul lui ca m-a vazut, dupa ce mi-a facut vreo suta de radiografii m-a anuntat cu infinite precautii ca pe la toamna, când o sa pot eu, sa merg la el sa stau câteva zile ca s-ar putea sa am un chist care trebuie operat, ca altfel se strica radacina si trebuie sa-mi faca un implant. O sa ma duc, ce sa fac, nu pot sa-l las pe om asa încurcat.

A, era sa uit, e varul meu, în situatia actuala mai degraba eu al lui. Merci Tudorele !

5 comentarii:

  1. Pe dentistul meu il cheama Mechanic, m-am gandit ca tre' sa stie sa repare tot. :)
    Ma intampina cu un refren, in timpul liber e star rock.

    http://www.youtube.com/watch?v=YLZ3Oekgi5U&NR=1

    Vi-l recomand cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cora, a doua zi dupa ce ne-am imortalizat în poze am fost cu Tudor si nevestele personale la concertul lui Clapton de la Bercy. Mai star si mai rock decât asa ceva nu se poate. Urmeaza un post cândva...
    Care noroc Vio? Ca am un chist la o radacina? Ca am înca dintii mei în gura? Sau ca am pe "cineva" sa mi-i repare?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ma, da' nu Clapton iti repara dintii... :)

    Cum a fost concertul? Presupun ca delirant.
    Eu ma duc sa-i vad pe cei de la Crowded house(imi place la nebunie Neil Finn), iar in sept. Billy Idol. Astia's legende in viata...

    RăspundețiȘtergere
  4. Marti seara sunt la Mark Knopfler. A doua oara! Tot ce mai vreau este sa-l vad si pe David Gilmour. Dar vad ca nu mai "umbla"... Sunt rabdator! I-am vazut pe toti cei "mari" care-mi plac mie. Si am tot viitorul în fata!

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!