miercuri, 5 mai 2010

Oricum titlul nu conteaza

Am o pofta irepresibila sa pasc. Verdeata si cruditati. Desi sunt un carnivor irecuperabil (de exemplu acum mestec un cârnat) clorofila si carotenul îmi dau târcoale. Pe de o parte cred ca este primavara care pune presiune pe metabolism, pe de alta cred ca este o reactie preventiva la gândul micilor, slaninilor, pastramelor si soricului care ma asteapta peste trei zile (numai!). Ca sa nu mai vorbesc de metanol... Deci acum salate, ridichi (azi am mâncat câteva zeci!), morcovi, conopida si, n-o sa ma credeti, ramuri verzi de telina, toate muiate într-un sos care seamana mai degraba cu tzatziki decât cu o maioneza. Dieta se tine înainte de excese, nu dupa!
Si iu sun!

3 comentarii:

 1. Salut! Vrei să facem schimb de link-uri? Dacă vrei adaugă următoarele date în blogroll-ul tău: titlu: jocuri noi şi url: http://www.ejocuri-noi.ro . Eu îţi voi adăuga link-ul site-ului tău pe blogul oficial şi anume http://www.blog.ejocuri-noi.ro . Scrie-mi un comentariu pe blog să ştiu dacă să-ţi pun link-ul. Mulţumesc. :d

  RăspundețiȘtergere
 2. Vacanta de vis si poate niste jocuri noi ...

  RăspundețiȘtergere
 3. O facilitate deosebita pentru atragerea de vizitatori din strainatate este includerea unui script de traducere instantanee a sitului dumneavostra in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Tot ce trebuie sa faceti este sa includeti un mic cod, oriunde in paginile site-ului dumneavoastra.

  Acest cod, impreuna cu un exemplu de utilizare poate fi gasit la adresa http://www.anunturibucuresti.ro/traducere/ .

  Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original.

  RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!