miercuri, 9 martie 2011

Femeile, tinta tratamentelor revolutionare

Intâmplator vine dupa 8 Martie.

Da, se pare ca femeile sunt paciente perfecte. Nu este vorba de controalele absolut necesare pentru prevenirea unor boli grave, dar mai nou fetite de câtiva ani sunt vaccinate contra cancerului de col uterin. Sau se prescriu hormoni cu polonicul.

75% dintre femei nu au nimic deosebit când ajung la o anumita vârsta dar experţii în marketing au decis ca ele trebuie sa îmbatrâneasca frumos, fara osteoporoza si cu hormoni din belsug. Altfel spus cu varice si mustata, dar astea-s detalii. Alte boli, alti experti, alte tratamente. Gluma cu gospodinele de la Cernobâl o fi doar poveste ?

Dar fantoma cea mai îngrozitoare care bântuie acum este disfuncţia botezată FSD (disfuncţie sexuală feminină). 40% dintre femeile între 18 şi 59 de ani sufera de ea. Groaznic ! Ce ne facem fetelor ?

8 comentarii:

  1. Da chiar asa, ce ne facem fetelor?! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie sa faceti nimic deosebit, doar sa functionati in parametri normali, ca sa nu mai fim noi nevoite sa trecem prin asta, FSD. :D

    Si la Silvia, in scoala, a trebuie sa semnez pe propria raspundere ca nu sunt de acord cu vaccinul pt cancer de col uterin. Ca n-am fost de acord. Nu e suficient sa ti se spuna "vaccinul trebuie facut, e ca cel pentru poliomielita, ca trivaccinul etc".

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mosu
    Ce sa ne facem, ne facem si noi ca n-am vazut!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Sophie
    "Parametri normali" înseamna niste limite. Exista limite în toate. Si la urma urmei, ce mai înseamna "normalul" în ziua de azi?

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))
    indiferent de disfunctii...functionam :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Pandhora
    Ce mult face o încurajare!

    RăspundețiȘtergere
  7. apai...cine se scuza se acuza...si cand spui " ce mult..." si aia presupune niste limite :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Unde m-am scuzat eu Stimata Doamna?
    Iar cu limitele, depinde de încurajare, nu e omeneste sa ne autodepasim?

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!