miercuri, 13 aprilie 2011

Deci "Miercurea fara cuvinte (1)"


Download this mp3 from Beemp3.com

Probabil trebuie sa ma înscriu în catalog la Tovarasa, dar nu stiu cine-i, deodata ma expun si vad eu dupa aceea. Zic eu ca e normal sa încep cu ce-i pe aici pe-acasa, cu cea mai "calda" încapere si ... cu "Prezenta lui Dumnezeu". Si pentru ca pozele erau deja facute mai demult, sa-i dam drumul:

34 de comentarii:

 1. am trecut pe aici si am vazut . cred ca are un farmec in plus daca e ceva mai departe de tarisoara noastra draga . Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu sunt sigura ca am înteles exact, dar cred ca la mine te referi prin "Tovarasa" cu "catalog" si... cred ca gresesti! Dar o iau sub forma de gluma si zâmbesc :)
  Frumos coltisorul tau românesc! îmi place seria ta de fotografii!
  Bine ai intrat în Clubul Miercurea fara cuvinte! Happy WW!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce-mi place!
  Cum te dai tu pe brazda...mai greu, dar...
  Inceputul e la Carmen. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. ohhh....imi place tare mult lampa si tescuitorul...
  icoanele...sunt sigura ca fiecare are o poveste a ei...
  frumos...

  RăspundețiȘtergere
 5. Pitoresc!Îmi place ceea ce ai postat.Bun venit printre „povestitori de miercuri”!

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte frumos coltisorul de Romanie! Imi place mult! Felicitari! :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Nice, nice. Ma bucur ca am vizitat camera ta romaneasca. Cum ai spus, s-ar potrivit un fier de calcat "vintage" :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Foarte frumos!
  Dar parca lipseşte ceva?
  Mergea la fix o muzica populara romaneasca:)

  RăspundețiȘtergere
 9. Dupa parerea mea, asta-i laboratorul blogului… Mini teascul si butoiasul sunt accesoriile computerului care dau umor postarilor. Celelalte artefacte reprezinta partea vizibila a profilului utilizatorului (aisbergului). Lipseste doar leusteanul (sau frunzele ce se vad prin fereastra sunt o alta dovada a maretiei lui ?) :)

  RăspundețiȘtergere
 10. @fly2sky
  Acuma vad si un coltisor de calculator, nu prea are ce cauta în peisaj, dar e autentic si el si înca functional.

  RăspundețiȘtergere
 11. @Vio
  Cred ca e camera la care am muncit cel mai mult când ne-am mutat si pe care o folosim cel mai putin, doar când avem musafiri si mai doarme cineva aici (si patul tot eu l-am facut !). In restul timpului, muzeu.

  RăspundețiȘtergere
 12. @Alm
  Cred ca are farmec mai ales când esti departe, daca mi-as face la Bucuresti asa o camera cu tricolorul pus la vedere ar zice lumea ca-s nebun!

  RăspundețiȘtergere
 13. @Carmen
  Pai asa ceva nu poate fi luat DECAT în gluma. :)) Tu esti initiatoarea si ideea este excelenta ! N-am vrut sa fie un motiv de suparare.
  Bine v-am gasit pe toti !

  RăspundețiȘtergere
 14. @Sophie
  Batrâneste Sofico, facem si noi ce putem ! De-acuma nu ma mai pot opri !

  RăspundețiȘtergere
 15. @Pandhora
  Da, povesti despre oameni dragi, pe care le-am si scris acum vreo doi ani. Lampa… Asta-i lampa pe care o curata bunica seara.
  http://danvaideanu.blogspot.com/2009/01/lampa.html

  Iar icoana cea mare de sus este Sf. Mucenica Ecaterina si a primit-o tot bunica mea, Tinca, în 1905 când s-a nascut. Teascul (noi asa-i spunem în Moldova) a fost facut de bunicul meu împreuna cu … mine acum vreo 50 de ani. L-am folosit de multe ori si a iesit un vin tare bun.

  RăspundețiȘtergere
 16. @Se-cret
  Bine v-am gasit, sunt multe de povestit chiar si fara cuvinte despre noi si tot ce ne înconjoara!

  RăspundețiȘtergere
 17. @Costin
  … adusa piesa cu piesa, în câteva zeci de drumuri cu masina.

  RăspundețiȘtergere
 18. @Cristi
  Multumesc, ma bucur ca a iesit ceva frumos ! Si noua ne place.

  RăspundețiȘtergere
 19. @Irina
  Mai am niste piese, dar înca nu le-am adus : o "chisalita" din bronz si o râsnita de cafea de alama, din acelea cu manivela !

  RăspundețiȘtergere
 20. @Artistic Communism
  Da, Clapton nu prea merge aici decât pentru partea cu icoanele. Dar cu muzica populara riscam sa dau peste vreo manea… Mai caut.

  RăspundețiȘtergere
 21. @Cronin
  Nu-i aici laboratorul. Dar ideea nu e rea, sa-mi las "creativitatea" (tot am vorbit despre ea) sa zburde într-un mediu calm, prielnic si mai ales deconectat la propriu si la figurat. Cu toate ca tu pui totul pe seama teascului, butoiasului si calculatorului, ma rog, ma fac ca nu vad…

  Calculatorul e unul mai vechi pe care-l folosesc rar pentru operatii care dureaza mult si consuma resurse (numerizat filme de exemplu).

  Ai dreptate, profilul utilizatorului e foarte profund : 90% a intrat la apa. Iar frunzele nu sunt de leustean, nici chiar asa, camera asta este la etajul 1,5.

  RăspundețiȘtergere
 22. @ Dan : merita, oricat de multe drumuri ai fi facut.

  RăspundețiȘtergere
 23. @Costin
  Când îmi spun altii încep sa cred si eu.

  RăspundețiȘtergere
 24. daca nu ai avut parte de o lampa fermecata ai avut parte de farmecul unei lampi...am citit postarea ta...induiosator de blanda si frumoasa...
  amintiri impletite cu dor...

  RăspundețiȘtergere
 25. Saru' mâna, îmi place mai mult ce scriam atunci decât acum.

  RăspundețiȘtergere
 26. Am citit povestea cu lampa..si, ai cuvantul meu Dan, aveam senzatia ca o descrii pe bunica mea... si m-ai dus in urma cu zeci de ani, in copilarie...
  Frumoase amintiri, mai da cate un link din cand in cand spre aducere aminte celor care le-au mai citit si spre incantoarea celor care nu au apucat inca sa sa se scufunde in arhiva textelor tale...
  cat despre camera, am ramas... fara cuvinte :)
  Cat de mult mi-am dorit sa fac si eu asa ceva... stau prin dulapuri stergare aduse de prin Ilva Mica si Apuseni, undeva, pusa bine este si furca bunicii, tot felul de lucruri care mai de care mai frumoase. Sper ca voi reusi sa le adun pe toate laolata in ceva asemanator ce ce ai facut tu! Minunat, felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 27. foarte frumos! felicitari pentru tot dar mai ales pentru mandrete de pat.
  si-mi mai place mult tavanul. e din brad?

  RăspundețiȘtergere
 28. @Dana
  Nici nu stii câta placere îmi face sa citesc ce scrii despre povestile mele. Pentru mine sunt frumoase pentru ca le-am trait. Uite înca doua link-uri:
  http://danvaideanu.blogspot.com/2009/02/maneni.html
  http://danvaideanu.blogspot.com/2009/02/domino.html

  Cu camera sunt rupt în doua. Ar mai fi de adus câte ceva, dar cum nu concep sa nu ma întorc în România la sfârsitul "carierei", ce fac cu tot ce-am adunat aici? Iar sfârsitul carierei e peste câtiva ani...

  RăspundețiȘtergere
 29. @Cora
  Patul nu are chiar dimensiunile standard, am fost constrâns de usita aia mica sa-l fac mai scurt. Dar au dormit o multime de fete în el.
  Tavanul asa l-am gasit, de fapt ideea de camera taraneasca a fost a Nanei când a vazut tavanul. Cred ca e din brad foarte bine lacuit. Initial acolo trebuia sa fie un birou, dar dupa ce s-a luat hotarârea definitiva "cineva" a trebuit sa scoata mocheta, sa puna dusumele din scânduri, sa faca suporturi pentru blide, toate astea dupa ce a dat cu var alb peretii.

  RăspundețiȘtergere
 30. @Catalin
  Eu mi l-am pus într-o camera, altii îl pun în fata casei, la vedere. Evident, tricolorul francez sau steagul regiunii. In cazurile mai grave, asa cum am vazut undeva, unii mai pun si steagul albastru cu stele al UE.

  RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!