marți, 22 ianuarie 2013

Sinceritate

"Daca nu le place n-au decât sa se duca-n p...gara, sa doarma pe banci acolo!".

Bravo nea Puiule, stiam eu ca esti un b...aiat dintr-o bucata, adica când o zici, o zici! "Cultura e mai grea" cum spunea parca marele Nechita, nu-i este dat chiar oricarui birjar s-o mâne...

Fool On The Hill

16 comentarii:

  1. mai, de Puiu sa nu te iei Dane !! ca-i preten de-al meu...mamele noastre au fost bune prietene, iar el ca si fratele sau.. e un destept, sa stii...
    acum depinde din ce parte privesti...ca multi taranoi nici ei nu stiu cum au ajuns in parlament si emit pretentii...
    stii cum e? ca-n facultate, cand cei mai prosti aveau pretentiile cele mai mari la camine... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-ai auzit spunând fraza de mai sus? Ca eu da si mi s-a parut golanesc ce-a spus si cum a spus, chiar daca are dreptate. Aici nu poti privi decât dintr-o singura parte, el pe sticla ca deh, a fost ministru si eu în fata. Iar telecomanda-i la mine.
      Vad ca ai început o campanie de corectii, unde vrea sa duca?

      Ștergere
    2. da, l-am vazut/auzit...ai dreptate, cam golaneasca abordare a domnului profesor Puiu Hasotti...dar si parlamentarii sunt sub orice critica..
      tu cat muncesti cinstit si pe bune pentru banii de care beneficiaza ei intr-o luna?!...
      cu masa, casa, menajera, zboruri cu avion, masina, sofer, paza, etc etc...si ptr ce ? ca sa doarma in fotoliile parlamentare..unii dintre ei nici nu "stie sa vorbeste rumuneste"....
      nu am inceput o campanie de corectii...asta mi-e firea...sunt o "fecioara" critica... :))))
      nu stiu cum "ma interpretezi" tu, dar eu in marea majoritate a abordarilor mele pe net sunt in gluma...nu ma exprim nervos/agitat..
      e un fel de joc...cum bine spuneai tu anul trecut la o postare...

      Ștergere
    3. scuze greselile :)))
      am o meteahna acum, la batranete, nu citesc ce-am scris, ptr eventualele indreptari ale greselilor...nu mai am rabdare, nu mai corectez, nu mai pun virgule...este un fel de "je m'en fiche" cum spune francezu', sau " I don't care" cum zice amerecanu'... :))

      Ștergere
    4. Am si spus ca are dreptate, problema este unde si cum o spui.
      Daca era la o bere cu amicii cum spune Zina era chiar simpatic, întorsatura aia de limba e de om istet, dar...
      Eu muncesc pentru altii care-s cam la fel: case, masini, tiitoare... Nu vorbesc despre asta, în general glumesc si eu dar uneori ma mai razbeste si o spun si-mi trece repede.
      Aha, "fecioara critica", nici pe blog nu scap, cunoastem, acuma-i clar!!

      Ștergere
  2. Mie-mi place si chiar sunt de acord cu ce a zis. Uite, de ex, mie nu mi-a placut acolo unde era acel om intelept, si acum chiar stau si adeseori chiar si dorm sau macar motai pe diverse banci, (sau canapele, etc + desi nu neaparat mereu in gara, dar totusi chiar pe langa gara), si pierd vremea facand comentarii pe diverse bloguri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zau, eu chiar langa o gara m-am nascut si cred ca tot langa o gara am sa imi termin zilele, (desigur cat mai departe in viitor posibil)...nu conteaza care gara, gara sa fie...desi efectiv NU am vreo fascinatie fata de trenuri, dar mie chiar mi-a placut, (sau daca nu mi-o fiplacut la inceput, totusi m-am obisnuit pana la urma chiar destul de repede), sa pierd vremea prin gari, autogari, aeropoarte, etc...efectiv cred ca am petrecut mai mult timp in tranzit pana acum decat pe undeva anume ! Dar nu am facut chiar expres...cred ca efectiv m-am nascut sub "semnul" cvasi-astrologic al garii !

      Ștergere
    2. Si nici macar nu fac parte dintr-o familie mai nomada asa din fire, (desi le place sa calatoreasca aas turistic in vacante la mai toti), dar pur si simplu a fost de la bun inceput pt mai toti un fel de interes de serviciu, incepand cu stra-strabunicii care au migrat de la tara la oras, pe urma strabunicii care au migrat de-a lungul Caii Mosilor (si unii si Caii Berceni) asa mai dinspre balta Colentina plus Dambovita mai catre Obor, din cauza si de business, nu neparat doar in interes personal, bunicii si ei s-au ingramadit mai pe langa Foisorul de Foc, mai catre bd Elizabeta, unii unchi si matusi mai spre Dorobanti, nu mai zic in cate delegatii plecau mereu ba mama, ba tata cand eram eu mic, plus dupa aia au inceput sa ma care si pe mine de colo colo, m-au trimis si singur uneori chiar in interes de serviciu-scoala sau tabara, nu numai sa cumpar paine chiar cand eram minor, si tot asa, numai pe drumuri si nu numai in sect 2, am vizitat chiar si sect 6 la un moment dat, ba am trecut si prin sect 3 de vreo 2 ori tot in interes de scoala si serviciu (desi acolo nu mi-a placut), nici nu mai zic pe international, ca strabunicul a ajuns la un moment dat, cred chiar si prin Rep Moldova in interes de serviciu ca speculant de paine si ciorapi de matase de dama pe acolo, (ca erau lipsuri si mare cerere de piata, plus am impresia ca unele bunuri de lux se mai puteau procura si militar mai ieftin, asa pe piata negra, de la aia de la intendenta pe acolo), nu mai vorbesc de ce alte rude am avut de au ajuns si pe la papuasi si pigmei, tot cu trocul, mai mult sau mai putin in natura, sau de resurse naturale, si alte bunuri de larg consum, ca tot aia e. Zau, numai in China + Antarctica nu cred ca a fost nimeni din familia mea. Si cu atati comercianti si economisti vestiti in familie, tocmai eu m-am gasit sa ma las de ASE ! Dar mi-au zis, ba m-au sfatuit si serios absolut toti sa nu incerc sa lupt impotriva destinului, si desi nu am devenit comerciant, tot prin gari am ajuns !

      Ștergere
    3. P.S. Stiu eu de ce nu am vrut la ASE, ca nu era ca erau prea multe fete, pt ca totusi erau si destui baieti misto prin jur atat pe la statia de metrou de la Romana, cat si din aia ceva mai spalati/spilcuiti pe Dorobanti, nu mai zic ce de intelectuali iubitori de poeti cu adevarat clasici, chiar si straini, mai apareau si prin Gradina Icoanei, ci a fost efectiv din cauza ca m-au impresionat rau de tot + m-au si speriat piesa Moartea Unui Comis Voiajor de dl Arthur Miller, (pe care am vazut-o chiar in 2 versiuni teatrale + 1 cinematografica, cea cu dl Dustin Hoffman) + filmul Glengarry Glen Ross, cu dl Al Pacino, dupa piesa de teatru a d-lui David Mamet. Zau, tot parintii mei sunt de vina ca efectiv m-au carat la teatru de cand aveam 4 ani, si chiar daca eu mai mult dormeam pe acolo, ceva ceva tot mi-a intrat in cap, si uite ce s-a intamplat.

      Ștergere
    4. Era totusi în Parlament Rodolfo si a aparut si la TV. Daca zicea Vadim chestia asta vuia toata lumea!

      Ștergere
  3. Și eu l-am auzit și l-am văzut când a spus asta și nu mi-a plăcut deloc. Chiar dacă intenția a fost să le mai taie din pretenții unora, fapt cu care sunt de acord, felul în care a spus-o este inacceptabil. Nu era la o bere cu amicii, era în Parlamentul României și știa că îl văd și îl aud mulți alții pe lângă cei din sală. Senatorii și deputații ar trebui să fie și modele de comportament, dar câte n-ar trebui să fie și nu sunt !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut ocazia sa intru la hotelul Bucuresti acum multi ani în apartamentul unui fruntas de la un anumit partid, "nu spui cine", vice presedinte de camera. Dormitor, vestibul, salon mare, borcane cu muraturi puse în geam, oale cu mâncare în frigider, slanina, ceapa, ma rog, ca acasa. Si el statea acolo câteva zile pe saptamâna, restul timpului si-l petrecea în teritoriu...

      Ștergere
  4. cred ca am ratat discutia.
    Din ce spui aici, nu e mare pierdere pt mine. Imi continui viata ca si pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineînteles, nu-i niciun bai, acolo la voi e mai liniste. Belgienii au stat un an (sau cât?) fara guvern si treaba a mers chiar foarte bine. O fi pentru ca acolo e un rege? Se poate...

      Ștergere
    2. 500 zile, cred, fara guvern.
      E un rege, dar nu are mare putere, doar la relatii externe, si ceva fundatii de ajutorare etc. Aici primul ministru este puternic, iar cel de acum mi se pare un politician bine educat, cu papion si viata personala anosta ( chiar daca e de origini italiene, homosexual, si nu stia bine limba flamanda - o invata insa acum si se descrurca binisor. )

      Ștergere
    3. Inseamna ca o sa reziste, ca si primarele Parisului!

      Ștergere

Scrieti baieti, numai scrieti!