miercuri, 6 martie 2013

Anunt

Cica la opera s-a scos la concurs un post de tenor, am mai spus-o pe asta. Si s-a prezentat un… cal (cred ca am facut o obsesie cu caii, altii au cu girafe, canguri...). “Dumneavoastra… ?”, “Am venit sa va spun sa nu contati pe mine”. Simplu si cât se poate de firesc.

Cu mine se întâmpla însa cu totul altceva. Dupa ce am chibzuit si m-am sfatuit cu familia am hotarât ca a fi prim ministru nu mai reprezinta deocamdata o prioritate pentru mine, deci nu o mai solicit. Când o sa aiba nevoie de serviciile mele stie domnul presedinte Iliescu unde ma gaseste, el sa fie sanatos.


9 comentarii:

  1. deci stiu ca iti dau o veste grea, dar stii, nenea Iliescu nu mai are nevoie de prim ministru. Sper ca in curand, nici nenea Base :)

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S. ce a imbatranit domnul Cohen ( domn, nu nene)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar noi, prietenii din blogosferă să contăm sau nu pe domnia ta? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum vezi mai sus am anuntat deja la Bruxelles sa nu mai conteze pe mine.
      Prietenii da, da' numai cei adevarati, cred ca s-ar putea crea o functie de prim vicepresedinte sau o delegatie permanenta, ceva acolo, de mare raspundere...

      Ștergere
  4. "...ia calul meu şi du-te!" Bătrânul Dan ferice se duce, Nistrul trece, Şi-n aerul Moldovei se umilă pieptu-i rece, Şi inima lui creşte, şi ochii-i plini de jale Cu drag privesc ...
    ....
    eu zic sa te faci capitan..hm....ce zici ?!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna idee, de plai boi! Capitan e mai mult ca prim ministru de Schengen?

      Ștergere

Scrieti baieti, numai scrieti!