luni, 12 mai 2014

In ultima clipa, luni

Ca sa fie clar ca nu e vorba de martea muzicala. N-are nimic de-a face cu muzica. Mai degraba cu politica, si asta perversa. La asta ma gândesc, fiecare dintre noi are placerile si pasiunile lui, ciudate si, cum ziceam, perverse.

Asa si eu, idealul meu în viata e femeia cu mustata. Asa am crezut toata viata mea, pâna mai acum vreo doua zile. Nu m-am uitat la celebrul si magnificul concurs fiind foarte scârbit de mai multi ani (cred ca ultima data i-am vazut pe norvegienii aia, alte aratari!!), dar am aflat de la un mmaaare om din politica care s-a dus acolo în direct. Deci m-am lamurit, nu, multumesc, nu mai vreau. Când am vazut-o pe Madam Cârnat, ca de Herr Cârnat nici nu poate vorba din câte am înteles, mi-am schimbat orientarea, mai ales ca vad ca au arvunit-o altii ca sa vada lumea ca au vederi largi si sa se aleaga undeva, desi în capul lor bine tuns gândesc la fel de liberal ca socialistii francezi: "re-ati ai dreacu' de fatalai, nu va mai opreste nimeni zici? Ptiu aratare! Daca nu puteti face copii cum mama naibii de va înmultiti?".

Da' noi nu gândim asa, suntem europeni, îi iubim pe toti minoritarii si mergem la parade gay chiar daca nu suntem dar poate ne facem si ne da si noua cineva de pe-acolo în sfârsit niste SIDA, macar oleaca pe fund...

12 comentarii:

  1. eu m-am hotarat..gata..imi las barba..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madam Cârnat avea si mustata.
      De când am devenit "vesnic tânar" sunt foarte, dar foarte pretentios!

      Ștergere
    2. mustata am deja ... :)))

      Ștergere
  2. Lasa ca si anul trecut romanii s-au dat in spectacol cu barbatul cu rochie (asa ii spunea Mara). Ba m-a intrebat de ce poarta rochie - ca doar e baietzel!! I-am zis ca asa a vrut el, se joaca de-a carnavalul. Dar de Dana International - ti-o aduci aminte? Nici nu stiam ca s-a anscut barbat. Femeile astea: Conchita, Dana, ma fac pe mine geloase la cat de bine arata corpul lor, cu tot cu sosetele utilizate in sutien. Dar de aia rockerii de acu ceva ani care nu au cantat, mai mult au zbierat, speriind popii din Grecia ?-ca i-am si uitat. Lormi sau cum s-or fi chemand...

    Noi ne uitam de obicei la final, si votam. S-au vazut voturile noastre, da? :) Si as fi dat 12 puncte pt ia de pe moldovianca de la Chisinau. Si mi-a placut melodia Suediei. Dar na, nu a shocat suficient.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai vorbesc de comentarii (nu stiu cum or fi în Belgia), bataie de gioc în toata regula!!
      Nu ma mai uit la mizeria asta. Muzica este pe planul (era sa zic doi) enspe.

      Ștergere
    2. si cand te gandesti ca stiu sa fredonez toate melodiile premiate din 1964 pana prin 2000..
      in 2000 s-a spart valu'..gata...acum iubesc reggae si country... :))))

      Ștergere
    3. pai oricum voturile sunt mai mult.. geo-politice. Acum au votat si toti cei 'altfel' - incasarile eurovision au crescut simtitor ;)
      Dar oricum imi place sa vad ca Belgia a votat pt :). "Si ma amuz ca belgienii au glume de genul: ati vazut ce frumoasa e melodia de anul asta la Eurovizion? a, da, nu avem melodie!"

      Ștergere
    4. Sorina: si eu pot sa le fredonez, dar nu mai stiu care sunt!
      Suntem pe-aproape, eu sunt cu Pink Floyd, Clapton, Knopfler si Cohen. Atât!!

      Ștergere
    5. Cleo, ai dreptate, geopolitice dar si minoritare: daca la concert e un poponar care a tras cortina, ala e cel mai tare tragator de cortine din istorie!!!

      Ștergere
  3. Hauziți... Dom' Vaideanu... mi se pare mie ori d-ta ejti contra integrării minourităților - care este! - în comuniuniea ioropeană?
    Adică, zic: să fie... da' nu la mine în bloc/cartier/bainleu?
    Că parcă haud ceva un mârâit gâjâit împotrivit... la noua cultură ioropenă.
    Nuș'...
    Zic și io.

    RăspundețiȘtergere
  4. Reactia de respingere pe care o am si eu nu e indreptata impotriva femeilor cu barba, ci impotriva fåtålåilor care in lipsa de talent si voce isi boiesc bårbi din mascara. Poate nu stiati, dar concitei cårnat nu-i cresc mai mult de trei floci della naturå.

    In rest, mai bine c-a iesit cårnatul pe primul loc, putea sa iasa belgianul si mama lui:)

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!