vineri, 12 septembrie 2014

Situatia la zi…

… acum câteva saptamâni era cam nashpa. Unii vor neaparat sa rezolve problemele globale ale omenirii si pentru asta nu stiu decât o metoda. Intâi militarizeaza si pe urma civilizeaza, ca sa zic asa. Ceilalti nu si nu… Si de aici suparare mare : razboi în Irak, în Siria, în Mali si nici în Ucraina nu-i prea bine. Pe Merkel o asculta americanii, pe amicul François nu-l mai iubesc compatriotii decât 13% procente la suta din care probabil nicio femeie sub 80 de ani, Scotia se desparte, Barcelona se desparte, Harghita vrea si ea… Nasol !

In aceasta mare tristete o stire zguduie constiintele. O redau cu ghilimele, asa cum a aparut ea pe prima pagina la televizor:

"In cazul calului mort în 2009 în Bretania din cauza algelor verzi, Curtea Administrativa de Appel din Nantes a decis ca responsabilitatea revine Statului".

8 comentarii:

  1. Și ?! Ce-o să-i facă Statului ? O să-i dea douăzeci de nuiele la fundul gol ?! Îmi place că au avut treabă, nu glumă ! A durat cinci ani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai asa-i aici... Mai întâi animalele si insectele, pe urma ecologistii cu natura lor, dupa care refugiatii, cum o duc altii la ei acasa, ceva razboaie si la urma de tot aia care muncesc cinstit ca sa se plateasca toate astea.

      Ștergere
  2. americanii...nu...asculta..de...nimeni...:))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost cam evaziv, o asculta ce vorbeste dânsa la telefonul ei mobil!

      Ștergere
  3. Important este să-l iubească la vot. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred... Baiatul asta a ajuns la un moment dat la o bifurcatie si a luat-o pe drumul prost.
      Il strica anturajul...

      Ștergere
  4. in China s-a pierdut un sac de orez... :-|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i o chestie si mai grava! Tre' sa dea fiecare chinez câte un bob.
      Pe unde-ai fost Fata Moshului?

      Ștergere

Scrieti baieti, numai scrieti!