sâmbătă, 26 martie 2011

Primavera 2011

Unde se vede în prima poza ca recolta de leustean de anul asta va fi suficienta pentru nevoile casei si ale prietenilor, în a doua ca buturugile asteapta ca înteleptii sa decida cu niste sticle ratacite prin iarba cum va fi anul 2011, în rest flori, flori si iar flori, deci nu poate fi decât pace si dragoste, ma rog, si niste radiatii acolo, dar dupa o vârsta astea te pun în miscare!

20 de comentarii:

  1. Eu zic ca da, da cu frantujii nu stii niciodata, ba cu ONU, ba cu NATO, oricum florile primavere sunt aici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca leusteanul tau e asa de tantos, inseamna ca al meu o fi murit, imi inchipuiam ca e inca devreme...(:

    RăspundețiȘtergere
  3. @Tina
    Nu te alarma, o fi chestie de clima, încalzirea globala a planetei, reactorul de la Futu-i-shima, la mine când începe sa creasca, e ca-n poveste, într-o zi cât altii într-un an!

    RăspundețiȘtergere
  4. La tine poate e vara, sau, poate nu?
    La mine doar cat s-a dus zapada. E primavara, inca nimic verde.Macar mai vedem soarele pe fetele noastre.
    Abia astept sa vad culori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sophie, la mine iarba-i verde toata iarna iar ghioceii au aparut când i-am pus pe net acu' vreo luna, daca nu mai bine. Dar florile astea care aici se cheama primavere (ai idee cum se cheama la noi?) apar mult dupa ghiocei. Si sunt convins ca invazia în gradina va continua câteva zile, dar n-am mai avut eu rabdare si am facut pozele azi, în absenta fotografului oficial al familiei, Nana, care-i plecata la Paris cu treburi (în mare parte legate de Andreea). Deci e soare, sunt culori frumoase, frig dimineata, frumos, ceea ce va doresc si voua.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase florile,pitoresc locul, chiar dragoste și pace.Mie nu mi-a reușit prima tentativă cu leușteanul anul trecut,dar nu mă las!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma enervezi, ai leustean! Voi incerca si eu pentru a n-a oara sa plantez, de data asta in pamant(nu in glastra), poate se prinde... tre' doar sa astept sa se topeasca zapada. :)
    Pietrele, am vazut pietrele...

    RăspundețiȘtergere
  8. sa-ti traiasca leusteanu' :) si ciorbele ce vor sa vina :):)
    wow !! cum cresc la Fr primrosele ! faci un sotron printre ele :)
    frumoase picx,thx
    zi excelenta , cu soare ,Fr :)

    RăspundețiȘtergere
  9. "Si crestea leusteanul intr-o primavara cat altul in zece. Si se facea frumooos... ca la soare te puteai uita, dar la dansul ba. Direct in oala ajungea."

    RăspundețiȘtergere
  10. Vaaaaai, ce minunatie! Una din fotografii am si pus-o pe desktop, ca e de inseninare si imprimavarare :)
    Primule se numesc floricelele acelea Dane, si sunt minunate. Am vazut si toporasi in gradina ... si narcise... minunat! Aici acum abia s-au dezmortit primulele...

    RăspundețiȘtergere
  11. Şi ce Forsythia se ascunde lângă butuci...

    RăspundețiȘtergere
  12. @Se-cret
    Sefa la gradina si la multe alte chestii este Nana. Si vad ca a pus leusteanul nu neaparat în cel mai însorit loc, ci mai degraba dimpotriva. In schimb vorbeste cu el si cu toate florile din curte...

    RăspundețiȘtergere
  13. @Cora
    Pai nu în glastra, ia o crenguta de undeva si pune-o într-un colt de gradina. Si pe urma uiti de ea. Tre' sa gasesti crenguta însa. Pe aici baietii nici nu stiu ce e ala leustean. In dictionar scrie "liveche", dar ei nu cunosc cuvântul. Un zarzavagiu ne-a spus ca se numeste "telina acvatica", dar eu nu-s convins. Important e ca-l avem!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Windy
    Pun leustean si-n salata, n-are ce sa strice. Pe-aici e mai rar cu ciorbele... Doar eu cu Abdreea, de fasole si cu afumatura.
    Sa vezi primaverele azi, peste câteva zile mai pun o serie!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Dr. Stoica
    Care primavara, într-o zi cât altul în zece! Dar ai dreptate, raportul tot 1 : 10 ramâne. Si tot în cratita ajunge!

    RăspundețiȘtergere
  16. @Dana
    Stai sa vezi peste câteva zile, a dat soarele, caldura si a mai venit si fotograful oficial acasa! Nu am loc unde sa pun piciorul fara sa calc o primula!

    RăspundețiȘtergere
  17. @Catalin
    Cu "Forsythia" m-ai dat gata, care-i aia? Tot pr lânga zid?

    RăspundețiȘtergere
  18. O minunatie florile, ca sa nu mai vorbesc de leustean! Pozele astea m-au facut ca duminica sa dau si eu fuga la serele de la Mont Noir de unde m-am intors cu primavere, panselute, garofite, lavanda, busuioc...iar luni am "gradinarit"; un fel de a spune, ca deocamdata nu am decat un balcon, spatios e drept ;)

    RăspundețiȘtergere
  19. @Lorenee
    Busuiocul e grozav în salate! Grozav obiceiul de pe-aici sa manânci cam tot ce e verde! Mi-a facut un prieten o ciorba din cozi si frunze de ridichi rosii (exact ce aruncam noi), o bunatate!

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!