vineri, 18 noiembrie 2011

“Mama tâmpiților e mereu gravidă” (12) – Se judeca lumea...

Curtea din Stuttgart trebuie sa judece cazul unui barbat care si-a angajat vecinul ca s-o lase însarcinata pe sotia sa, cu intentii absolut onorabile si unul si mai ales altul. In stirea respectiva este atasata si fotografia Doamnei ceea ce eu nu-mi permit. Fosta Miss, asta spune totul.

Se pare ca Demetrius Soupolos, 29 de ani si sotia sa Traute, fosta regina a frumusetii, doreau un copil dar nu-l puteau avea pentru ca Demetrius era steril, conform afirmatiei doctorului sau. Astfel ca Soupolos, dupa ce a calmat protestele sotiei sale, l-a angajat pe vecinul sau Frank Maus, 34 de ani, sa faca inseminarea, nu chiar artificiala. Maus era casatorit si avea doi copii, semana destul de bine cu Soupolos, asa ca planul parea bun.

Soupolos i-a platit $2500 lui Maus si l-a angajat pentru trei seri pe saptamâna timp de sase luni. Maus a încercat de 72 de ori deci sa-si faca treaba cât mai bine. La obiectiile sotiei sale el raspundea : “Imi place treaba asta la fel de mult ca si tie. O fac pentru bani. Incearca sa întelegi“. Când dupa sase luni Traute totusi nu era însarcinata, Soupolos nu pricepea nimic si a insistat ca Maus sa-si faca un control medical, ceea ce Maus a si facut. Rezultatul a fost ca Maus era si el steril, chestie care a mirat pe toata lumea mai putin pe nevasta-sa care a recunoscut astfel ca Maus nu era tatal adevarat al copiilor.

Problema este ca Soupolos îl urmareste acum pe Maus în justitie pentru ca nu si-a îndeplinit partea lui de contract si vrea deci banii înapoi. Maus însa refuza spunând ca el nu a garantat în contract conceperea copilului ci doar ca va încerca din toate puterile, în mod repetat si desigur onorabil.

31 de comentarii:

  1. :))
    Interesantă poveste!

    Acu', dacă e să judecăm la rece, vinovată de toată încurcătura e soţia lui Maus. El a fost de bună credinţă, câtă vreme avea copii. De un' să ştie, săracu', că nu-s ai lui? S-a angajat în contract convins fiind că "prestaţia" e eficientă şi că ar urma să dea rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  2. haha, prietenul la nevoie se cunoaste.
    Nevasta trebuia sa refuze de la bun inceput!! dar propuna pe celalalt vecin, de la "numarul 7".

    RăspundețiȘtergere
  3. @Blue
    Din nefericire saraca Traute ramâne fara copii si ar fi pacat, daca barba’su nu vine urgent cu alta solutie. Iar Maus bietul de el, dupa un soc dur ca asta ar putea avea chiar o cotitura decisiva în viata lui. Astea-s riscurile când muncesti la negru.
    Dar Demetrius? Pe lânga faptul ca iubeste copiii? E cam învaluit în umbra “portretul lui”, nu reusesc sa-l apuc de nimic pe baiatul asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Arakelian
    Normal asa ar fi, sa încerce si cu alt vecin. Poate da peste unul “pe invers”. Asta chiar ar face-o din datorie si respect pentru vecinul si prietenul sau, care dupa cum se vede e grec.
    Ce-mi place pâna acum este ca dupa doua comentarii “feminine” ambele neveste sunt vinovate. Iar Maus compatimit. Si eu spun ca saracul Maus s-a sacrificat bagându-se în afacerea asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. a, eu acuz numai o singura fimeie, Madame Maus. Care cunostea/banuia calitatea produsului din casa - ca doar a vazut clar ca a facut 2 copii ce seamana cu ea, dar deloc cu sotul, ci cu vecinul de la numarul 7. Plus, daca era multumita de vecin, putea sa il recomande, ar fi fost clar copiii asemanatori si cu aceleasi gene. Gelozia si posesivitatea se plateste :)

    Mai amuzant este, ca Frank Maus s-a trezit cu 2 copii in ograda, pt care trebuie sa platesca si pensie alimentara. Si nici macar nu sunt ai lui [:)].

    Victimile sunt: Traute care s-a trezit fara mostenitor. Mai exact, si cu banii luati.

    Scenariu pe placul meu: Traute, depresiva dupa asa o veste ca sotul nu este in deplinatatea facultatilor sale, putea sa aleaga si ea ce voia, nu neaparat sa participe si sotul la decizie si sa aleaga pe vecin :). Cateva cluburi sunt pe acolo, amatori de senzatii tari de o seara, cu o asa frumusete, trebuie sa fie, un ac pt prezervativ, etc. Si ramanea ea si cu bani, si cu 'picanteria' doar in famelie, femeie onorabila, sotul respectat si apreciat, soacrele dormeau linistite, bugetul familiei acoperit (de ce nu, usor rotunjit), relatia cu vecinii la fel de calda si armonioasa, vecina madame Mause virtoasa, copii cu tot salariul tatalui, si nu cu o pensie alimentara de 30% din salariu lui mesiu Mause, si ala sub semnul incertitudinii.

    RăspundețiȘtergere
  6. E tare de tot , si o sa fie tare si procesul :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. ca sa impace pe toata lumea eu zic ca sotia lui maus ar trebui sa doneze unul din copii familei soupolos; si-asa cei doi copii nu sunt decat pe jumatate ai ei, deci donand cele doua jumatati care nu sunt ale ei ar putea ramane cu alte doua jumatati care sa fie ale ei pe de-a-ntregul; in felul acesta maus si-ar indeplini obligatiile contractuale fiind netatal unui necopil neconceput si ar scapa astfel familia de rusine, doamna maus ar avea un copil in vecini pe care oricum l-ar fi avut daca treaba mergea ca lumea, deci n-are nimic de pierdut ba chiar are de castigat caci ca avea grija de propriul copil cand stroupolosii vor pleca in vacanta si isi vor lasa adrasla in grija vecinilor, domnul stroupolos ar putea fi netatal copilului sau asa cum si-a dorit iar doamna stroupolos ar putea fi in sfarsit MAMA

    RăspundețiȘtergere
  8. Păi, Dane, nevasta prestatorului de contract chiar este cu musca pe căciulă. A vrut banii. Asta, în condiţiile în care ştia prea bine că soţul ei nu făcea copii. Putea să se opună, să mimeze o gelozie sau, până la urmă, să-i spună adevărul.

    Cât despre restul "găştii", scopul poate scuza mijloacele. Fiind vorba, până la urmă, de o inseminare naturală. Care, spre deosebire de aia artificială, e mai puţin traumatizantă pentru viitoarea mamă.
    Cum există "mame-surogat" şi bănci de spermă, la fel de bine se poate aplica şi metoda de mai sus. A taurului comunal, aş zice, dacă accepţi exprimarea tendenţioasă. În cazuri d-astea, cuplul decide.

    RăspundețiȘtergere
  9. Uite ca exista cazuri mai interesante decat in SUA. :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Stuttgart inseamna in traducere Caracal !

    RăspundețiȘtergere
  11. Mna, era o vorba care spunea ca vecinul de langa casa niciodata nu te lasa...si se pare ca nu a lasat-o! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. :) ce inseamna sa ai ghinion- valabil pentru ambii cavaleri

    RăspundețiȘtergere
  13. Eprubeta n-are moarte! Fiecare cu stativul ei :)) Donatiile intr-un cadru organizat vin cu mai putine probleme de etica :P

    RăspundețiȘtergere
  14. @Mircea
    Chiar ca-i tare, am citit comentariile, sa vezi ce urmeaza!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Arakelian
    Dar poate madam Maus chiar nu stia ca nu-s copiii lui. Nu pare totusi proasta. Daca mai umbla si prin alte parti si pe urma se întorcea acasa, îi mai încurca si ea. A fost un caz cu o duamna care a nascut doi gemeni, unul alb si unul negru, ca-n bancul arhicunoscut. Daca totul se întâmpla repede, cine stie? Traute îsi poate reface viata, la valoarea ei. Fazani sunt domnii.

    RăspundețiȘtergere
  16. @Florentin
    Pai procesul a si început, nu vezi?

    RăspundețiȘtergere
  17. @Mosu
    Daca ma iubesti, ai putea sa reiei de la "netatal unui necopil neconceput"?
    De ce sa umble Traute cu miloaga pe la altii, când de fapt ea e cea mai întreaga?

    RăspundețiȘtergere
  18. @Blue
    Da' poate nu stia ce buba are barba'su, am explicat ceva mai sus de ce cred asta. Mai departe ai dreptate, cuplul a decis dar a avut ghinion. Data viitoare o sa aleaga ea si n-o sa mai dea nici bani.

    RăspundețiȘtergere
  19. @Cristi
    SUA sunt în declin vizibil de o bucata de vreme!

    RăspundețiȘtergere
  20. @Invizibilul
    Caracalul e Oxford fata de Stuttgart!

    RăspundețiȘtergere
  21. @Luna patrata
    Si mai era una: "Sa nu faci niciodata lânga casa ca miroase!", pardon de expresie. Si asta-i adevarata.

    RăspundețiȘtergere
  22. @Sophie
    Lasa ca sunt tineri amândoi, viitorul le atârna-n fata!

    RăspundețiȘtergere
  23. @Neuroanchiloza
    La astia se pare ca n-au fost probleme de etica ci mai mult de eficacitate.

    RăspundețiȘtergere
  24. Eh, nuamai la copiii aia doi nu va ganditi. Acu'nu mai au nici tata bun, nici tata vitreg... Ce le-o mai pati sufletelele lor la scoala si pe strada...
    PS Ai un ping la ARTE.

    RăspundețiȘtergere
  25. o fi traute cea mai intreaga, da e musai sa mai umble (cu miloaga sau fara) si pe la altii; barbatu nu, vecinu nu, musai sa gaseasca pe cineva cu pungile pline ;)
    ca singura inca nu s-a mai pomenit!
    aaa... asta daca si doamna vrea copii, nu doar sotul...

    RăspundețiȘtergere
  26. @Zina
    La cât am vorbit aici despre asta mai în gluma mai în serios, faptul ca povestea e reala a trecut în planul doi. Asa e. Mai ales la scoala, copiii nu se prea menajeaza.

    RăspundețiȘtergere
  27. @Sunt sigur ca Traute nu va avea nicio problema!

    RăspundețiȘtergere
  28. Io creca-i banc. Si unde e linkul catre stire s-o vedem si noi pe Miss?

    RăspundețiȘtergere
  29. Vești bune!
    Numele meu este Gloria Paul, cetățean românesc, locuiesc în STRADA CALAMARESTI, NR: 18, BRAD. Este un oraș din județul Hunedoara din regiunea Transilvania a României. Vreau să folosesc acest mediu pentru a oferi consiliere concretă tuturor cetățenilor români care caută un împrumut pentru a fi atenți, deoarece internetul este plin de fraude, acum câteva luni am avut nevoie urgentă de un împrumut din cauza finanțelor mele Situația nu este atât de bună și am fost disperată, am căzut în mâinile creditorilor falși, din Arabia Saudită și Singapore. Aproape am murit, până când un prieten de-al meu mi-a spus de un creditor foarte fiabil numit Mama. Elizabeth Andy, deținătoare a unei organizații globale de creditare, ea este creditor la nivel mondial; pe care l-am contactat și mi-a împrumutat un împrumut de 80.000Lei în mai puțin de 24 de ore cu o rată a dobânzii de 2% și mi-a schimbat viața întregii familii.

    Am primit împrumutul meu în contul meu bancar după mama. Elizabeth Andy mi-a transferat împrumutul când mi-am verificat soldul contului bancar și am constatat că suma pe care am aplicat-o a fost creditată în contul meu bancar

    Deci, pentru munca bună Mama. Elizabeth a făcut în viața mea și în familia mea, am decis să spun și să împărtășesc mărturia mea despre Mama. Elizabeth, așa că oamenii din țara mea și orașul meu pot obține un împrumut cu ușurință fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, vă rugăm să contactați mama. Elizabeth prin e-mail: (elizabethandy95@gmail.com)

    De asemenea, puteți să mă contactați la adresa de e-mail :( gloriapaul024@gmail.com). Acum, eu sunt proprietarul mândru al unei femei de afaceri bune și mari în orașul meu, Mai Dumnezeu Atotputernic să continue să binecuvânteze pe Mama. Elizabeth pentru munca ei bună în viața mea și familia mea.

    RăspundețiȘtergere
  30. Salut,
    Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă achita facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o nouă afacere sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Credit Land oferă toate tipurile de împrumuturi de orice valoare companiilor și persoanelor fizice la o rată scăzută și la prețuri accesibile de 2%. Capitalul și procesul de creditare sunt sigure, autentice și 100% garantate și garantate. Vă interesează să ne contactați prin e-mail; (Creditlandloans@gmail.com)

    Email: creditlandloans@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!