vineri, 6 mai 2011

Got him !


Asa-i viata omului, astazi este, mâine nu-i… Mai fratilor, atâta râs si bucurie n-am mai vazut la TV de pe vremea când a câstigat alegerile ! Cum cine, Dandanache! Muzica mai lipsea. “Este o mare victorie a poporului american“, parca-i si vedeai pe americani cu mic cu mare alergând în deplin consens prin desert dupa barbosi. Armata si mai ales razboiul se fac cu simt de raspundere. Iar Obama (ce nimereala, Osama lichidat de Obama !) se bâtâia atletic la microfon mai dihai ca de obicei si chiar mai ceva ca Iliescu.

“Da’ l-or fi omorât de tot ? “ ma întreaba o prietena din România într-un mail. Mi-am adus aminte de un film cu Alberto Sordi care-l anunta pe un prieten : “Giovanni e morto, capisci ?“, “Non e possibile, ma comme e morto ?“, “E morto definitivo !!“, nu-i nevoie sa mai traduc, italiana mea e fonetica si foarte intuitiva. Pai eu cred ca macar oleaca tot l-au omorât. Deci ia sa vedem : daca nu-i adevarat si au tras în altul (semanau teribil, asa cum se uita la mine zâmbind de pe sticla, ziceai ca-mi face cu ochiul ala lipsa) te trezesti ca vin mâine rusii cu alt Osama împaiat si cu o poza valabila. Pai nu se face omul de cacao de tot cu un an înainte de alegeri ? Se face! Sau vine vreunul ca vânatorii astia de nazisti peste vreo 50 de ani si ne anunta ca l-a vazut prin Venezuela. Cum îl vazuse nu stiu cine si pe Mengele acu’ câtiva ani, altul pe Hitler, de Ceasca ce sa mai zic, cica e bine mersi tot pe-acolo. Toti peste suta de ani. De altfel se pare ca cei împuscati traiesc cel mai mult dupa aceea, asta-i un lucru constatat. Numai Saddam nu s-a orientat.

Deci eu as zice ca au dat chiar de Osama originalul, dar l-au prins viu si zic ca-i mort. Pai cum de ce ? Poate mai afla câte ceva de la el prin mijloace specifice. Ca daca ar sti lumea ca-i viu, la valoarea lui, câte rapiri si rascumparari ar fi pe lumea asta de-acum încolo? Ati vazut vreo poza cu el ? Pai vezi ? Si elicopterul plin de rachete care cade-n batatura omului cu ditamai comandoul antrenat de nu s-a pierdut nimeni cu firea în palalaia aia ! Totul e cât se poate de clar, ce mai vreti ? Un lucru este însa cel mai sigur în toata brambureala asta. Daca l-au dat la pesti, chiar cu slujba de rigoare a comandantului tradusa ca sa înteleaga si el, cica nu mai ajunge în rai unde-l asteptau deja 50 de fecioare numai ale lui. Deci avem 50 de fete disponibile. Pe lumea ailalta...

Pâna atunci cine-i poate cânta vesnica pomenire mai bine decât un evreu?

30 de comentarii:

  1. ba io am auzit ca cica osama nici n-ar fi existat; l-au inventat americanii; au luat pe unu care semana izbitor cu el da-l chema moussa sau cam asa ceva, i-au pus pusca intre ochi si i-au zis “de maine are sa te cheme osama, ai sa bei cola si pepsi, ai sa mananci sunca si oo si-ai sa vorbesti toata ziua la telefon; o sa iei fo cinci femei de nevasta si-o sa faci o droaie de copii; si in timpul liber ai sa fi cel mai tare terorist” si omu s-a conformat de frica lor, ca ce era sa faca…
    acuma cica i-ar fi luat buletinu ala fals ca sa scape de el, ca s-a terminat, nu mai e nevoie
    asa ca-l cheama iar moussa
    sau cam asa ceva…

    RăspundețiȘtergere
  2. @Mosu
    Stii cum se întâmpla de obicei: americanii inventeaza tot felul de chestii si pe urma chinezii încep sa le copie. Oricum, la figurat se stia deja ca era creatia lor, instruit de CIA...

    RăspundețiȘtergere
  3. Adica, exista undeva si-un Osama chinezesc?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne tine-ma ! pe nemti am vazut un documentar care esplica! cum atacurile de la 11 sept au fost facute de americani , iar cladirile fusesera burdusite in pereti cu explozibil .

    Stii ce ma revolta pe mine ?
    ca oameni la fel ca noi (cu aceeasi provenienta din Zigot si cu aceeasi destinatie- putrezirea ....se joaca cu destinul Planetei cu o aroganta , si o infumurare ......greu de descris .

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am văzut două filme care insistau că 9/11 a fost un inside job.

    Unul făcut de «Architects & Engineers for 9/11 Truth», și al doilea (se găsește și pe net, sau de cumpărat), «911 Mysteries Part 1: Demolitions».

    Amerlocii ăștia sunt mai mincinoși decât sovieticii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut Dan !
    De când mi-a încolţit în cap ideea că prea frumos şi controlat au căzut turnurile americanilor am studiat/vizionat tot ce s-a spus/scris în legătură cu aceasta , nu cred că am ratat ceva şi de aici am trecut şi la altele de-a lungul istoriei controversate a americanilor mai ales . Am ajuns la concluzia că mai tot ce vedem/auzim este atât de bine regizat cu interese atât de bine mascate dar bine definite încât aproape credem tot iar interesul lor este din ce în ce mai clar ( al lor al celor ce guvernează lumea ) şi nu sunt adept al conspiraţiilor .
    Au motivaţie pentru a creea terorişti,catastrofe,cataclisme.Osama era deja trecut şi trebuia înlocuit pentru o altă motivaţie mai proaspătă .

    RăspundețiȘtergere
  7. OSAMA
    B
    ?
    :))

    Te salut Dan!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Ina
    Esti optimista, nu undeva, peste tot! Chinejii când gasesc ceva valoros copie în draci! S-ar putea sa-l copie si pe Obama! Ce-ai zice de primul presedinte de culoare al Chinei?

    RăspundețiȘtergere
  9. @Alm
    Solutia este sa-si gestioneze fiecare cât mai bine destinul lui! Daca speculam (un pic, nu mult!!) ce se stie sigur, atacurile de pe 11/09 au fost posibile datorita americanilor! Doar pilotii avioanelor au fost instruiti (dupa cum s-a vazut, foarte bine!) în scoli de pilotaj americane!!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Béranger
    Au aparut si carti, si seturi de poze care conduc spre aceeasi (unica si logica) explictatie. Ma mir ca nimeni nu-si da seama ca secretomania lasa loc la tot felul de speculatii. Sau o fi si aici ceva dar noi nu putem merge mai departe cu imaginatia! Dar, drept sa-ti spun, nici nu prea am chef sa-mi consum energiile cu asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  11. intotdeauna exista um interes...este evident ca Osama era un balon de sapun asa cum au fost si armele chimice si bunkarul unde se ascundea candva Saddam...ca este vorba de petrol,de testarea armamentului,de putere...pentru ca acestea doua sustinute de muuuuulti bani asta fac...sustin,consolideaza puterea...cine sunt cei putenici...uneori cred ca americanii sunt la randul lor o interfata intre restul lumii ...si...si cine or fi EI...
    daca dorinta de a ajuta ar fi reala atunci bogatii lumii ar face tot ce pot (pentru ca pot) sa nu mai existe lumea a-III-a...fac ei ceva?da...aduc si mai multa saracie...
    mereu am avut convingerea ca iadul este pe Pamant...

    RăspundețiȘtergere
  12. @Sorin
    Pai deja se spune ca Osama a fost vândut, printre altii, chiar de adjunctul lui, de nr. 2, de doctorul lui personal, Ayman al-Zawahiri, care cica de fapt a fost ideologul a tot ce s-a întâmplat pâna acum. Asta înseamna ca, vorba cântecului, "foaie verde de dudau, o sa fie si mai bine!!". Deci baietii "au rezolvat-o" si pe asta!

    Despre conspiratii tocmai am terminat de postat câteva articole, despre razboaie, educatie, familie, sanatate, nici eu n-as fi adeptul lor, dar nu mai sunt asa sigur!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Artistic Communism
    Salut artistule! Ce se spune pe acolo despre chestia asta? Eu nu cred ca turcii plâng prea mult! Chiar ma intereseaza!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Pandhora
    Nu ma mai asteptam sa mai apara comentarii legate si de sirul meu de posturi despre "conspiratii". Mai exact ca nu prea decide "poporul", democratia a devenit o vorba frumoasa. Crezi si tu ca exista un guvern mondial, grupul Bilderberg îti spune si tie cava, înseamna ceva pentru tine?

    RăspundețiȘtergere
  15. Radicalii islamici au protestat vineri dupa rugaciune Dan, ımpotriva americii şi ca sa fie protestul mai protest :)au facut mataniile ın strada nu ın giamie. Restul sunt ocupati cu alegerile prezidentiale care urmeaza luna viitoare:)

    RăspundețiȘtergere
  16. exista un sambure de adevar in toate...
    pe de alta parte daca incerci sa vezi mai bine ce se afla in spatele coltului ridicat al cortinei risti sa scapi din vedere ce se intapla in jurul tau...

    RăspundețiȘtergere
  17. intampla...scuze...graba papa litere :))

    RăspundețiȘtergere
  18. @Pandhora
    Evident, lucrurile sunt asa de bine ascunse încât nu putem noi, niste nimeni, sa le aflam. Riscam sa devenim niste obsedati fara sa rezolvam ceva, ne batem cu mori de vânt în timp ce treaba lor merge înainte.

    RăspundețiȘtergere
  19. @Artistic Communism
    Radicalii plâng peste tot. Nu m-ar mira ca americanii în sinceritatea lor sa deschida si o carte de condoleante undeva în Pakistan. Doar i-au facut slujba la "înmormântare", slujba care a fost tradusa în araba, acolo pe portavion, ca sa se respecte datinile...

    RăspundețiȘtergere
  20. Dan, eu nu mai stiu ce sa cred din povestea asta. Scenarii si contrascenarii...Sa vezi acuma cate filme o sa se faca pe tema asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. @Schnappi
    Asa crede coiotul, ca l-a prins!!

    RăspundețiȘtergere
  22. @Cristi
    L-am vazut azi pe Osama la TV, cu o saptamâna înainte de atac. Dupa mine si dupa barba lui alba, parca n-ar fi fost el, da' daca asa zice Obama, asa o fi! Mai vedem noi!

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu stiu de ce dar pentru mine e o stire care nu m-a impresionat deloc. Nu prea cred sa fie adevarata si chiar daca ar fi, nu ar rezolva deloc problema terorismului international. Dimpotriva. Creaza o si mai mare ruptura intre lumea araba si restul lumii, in interesul industriei de armament americane, care are astfel justificare, pentru diferite interventii in teritoriile straine. Americanii sunt specialisti in diversiuni si conspiratii, in a declansa revolte si revolutii, conflicte, in zonele lor de interes.

    RăspundețiȘtergere
  24. sunt atatea scenarii pentru aceasta poveste ... poate pana la nepotii nostri o sa se afle adevarul

    RăspundețiȘtergere
  25. Teoria Conspiratiei este pusa in aplicare zilnic. Pai eu cred ca Osama este mort de multi ani, dar nu au fost motive (economice, politice, militare) sa se inceteze atacurile. Pai daca cineva imi spune mie ca este nevoie de 10 ani sa prinzi un om, cand dotarea este titanica, sistemul de spionaj este perfect pus la punct, nu cred.
    Era nevoie sa scoata la suprafata acest lucru pentru ca dolarul a luat-o in jos rau de tot, se apropie anul electoral 2012 si Obama incepea sa scada in sondaje.
    Urmatoarea tinta Gadaffi.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mort am vrut sa il pun intre ghilimele.

    RăspundețiȘtergere
  27. @Gabriela
    Totul a fost cu buna stiinta învaluit în ceata înca de la început. Am acceptat, poate ne asteptam la asta, niciodata n-am fost foarte rasfatati cu detalii semnificative despre unele evenimente (vorbesc de cele cu care eu sunt contemporan si pastrând proportiile), începând cu moartea lui Dej, a lui Salajan, Kennedy, "revolutia" noastra si toate care-au mai fost...

    RăspundețiȘtergere
  28. @Sophie
    Daca au noroc nepotii nostri, oricum pe ei n-o sa-i intereseze pentru ca vor avea si ei evenimentele lor "de neînteles"! Nu trebuie sa stim prea multe, în felul asta suntem "protejati", asta-i pretextul.

    RăspundețiȘtergere
  29. @Costin
    Ar fi o explicatie la ce spui: pe cineva care nu exista nu-l prinzi niciodata! Macar teoretic si tot e posibil!

    RăspundețiȘtergere

Scrieti baieti, numai scrieti!